duo pisze:najlepiej zrezana i 100 na 100 za dupe usa bez boków usa ? zadziwiasz mnie Michał .. co do tablicy jak dla mnie wygląda jak zrobiona w pincie i wydrukowana w domu ..
Boki też będą USA
duo, a powiedz mi co to za dupa USA z wielka kwadratową tablicą która zakrywa pół klapy trzymaj sie jednego stylu jak usa to usa a nie usa + poland
UFOtm pisze: ale defacto lepiej wyglada niz ta Ex twoja
Też tak uważam <ok>
UFOtm pisze:
mnie w aucie nie urzekaja chlapacze i zderzak tyl za to rewelka i brawa za zrezanie tapicerki...
Chlapacze już dawno bym zdjął ale niestety przez tyle lat powycierały lakier pod sobą
i musiałbym malować błotniki i zderzak :!:
A co do tapicerki to zdradzę że jeszcze będzie mała zmiana tzn dokładnie parapety będą z jasnym materiałem i oczywiście tez z 95 r z dużymi kieszeniami i materiał na kieszeniach tez będzie jasny + drewno <ok>
ps. jako ze lubisz sie bawic i masz orginalne pomysly skusilbys sie jako pierwszy do pomalowania zderzaka tylnego pod kolor gora a od tego przetloczenia ponizej listwy kilka cm w dol na czarno... optycznie pasowalo by do ogolneo wizerunku przodu i gory i napewno nikt tak nie ma
Nad tym zderzakiem to cały czas myślę ale twój pomysł jest super i może nawet skorzystam tylko kupie 2 zderzak do eksperymentu <ok>
noorbi pisze:Troszkę nie bardzo spasowana klapa po prawej stronie
A to już wina mojego uchwytu cb jest on dobry bo jest przykrecany do klapy a jak zamkniesz klape to jest taki pypek z gumą i on opiera się o błotnik i cała antena nie lata na boki ale za to zrobił sie taki efekt :cry: Coś za coś
noorbi pisze:Mam kupca na lampy, jak weźmie bez blendy - jest Twoja <ok>
To zrób tak żeby zabrał te lampy bez blendy bo blenda musi być moja to będziesz miał mega
A właśnie panowie co mam robić bo na boczkach będzie teraz drewno mam też drewno do założenia na deskę i na dodatkowe zegary i popielniczkę w drewnie zakładać te drewno czy nie jak zrobić a może z tych boczków zdjąć drewno i założyć zwykłe czarne ale tak się da chyba tylko z przodu bo z tego co patrzałem tylne te listwy są na stałe :?:
Pozdro