[B3] Wyciek paliwa pod autem,pomocy!
[B3] Wyciek paliwa pod autem,pomocy!
Witam! własnie zauważyłem za na wysokosci przednich drzwi pod autem mam wyciek paliwa,jest tam jakas obudowa metalowa i nie widze dokładnie gdzie,czy ktos miał juz podobny przypadek? wyciek jest na tyle duży że pod autem są plamy po pół godzinnym postoju,p;rosze o rade co to może być i ewentualnie co musze wymienić!
Ostatnio zmieniony 17 lip 2009, 23:20 przez malika74, łącznie zmieniany 1 raz.
w mojej okolicy 9zł/ metr za fi6 ( powrót) i 12zł/metr za fi8 ( zasilanie) przewody miedziane w osłonie do instalacji LPG - wieczne
pozdrawiam
Ps. też mi przegniły w tym samym miejscu. Póki co wyciąłem przerdzewiały kawałek i połączyłem wężem gumowym. za wymianę całości zabiorę się jak będę miał czas
pozdrawiam
Ps. też mi przegniły w tym samym miejscu. Póki co wyciąłem przerdzewiały kawałek i połączyłem wężem gumowym. za wymianę całości zabiorę się jak będę miał czas
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Są dwa przewody zasilający fi-8 i powrotny fi-6 Pytałem w wielu sklepach i niestety nigdzie takiego przewodu nie mieli i mówili,że tylko oryginał.A w ASO oryginał to tylko 1200zł updłem na kolana jak usłyszałem :shock: Może od LPG podejdzie ale cen nie znam pewnie takie jak pisze kreda Udało mi się kupić używany który też ktoś wymieniał za 50zeta Ale roboty było sporo szczególnie w komorze silnika(bardzo mało miejsca i cieżki dostęp)malika74 pisze:jaki jest orientacyjny koszt przewodów?
W moim przypadku przewód pękł raz w tyle nad belką i zastąpiłem go zwykłym gumowym i było git <ok> Ale jak za drógim razem pękł z przodu to postanowiłem go wymienić