Czy jest jaks roznica w niej z opcja centralnego lub bez czy takie same sa wszystkie?
I czy zdjecia ktore pokazuje to pasuje ona do Avanta?
ok, dzieki, dowiem sie jakie ma oznaczenie, a czy jest jeden typ zamka do Avanta, czy sa wersje do podlaczenia centralnego i bez mozliwoscia takiej?Solskier pisze:Czy benzyna cze diesel nie ma nic do znaczenia, ale już limo a avant różnią sie od siebie i to dość zancząco z jednego zasadniczego powodu: w limo zamek służy jednocześnie jako "klamka" a a w avancie już nie... w limo naciskasz zamek i otwierasz w ten sposób klape. W avancie służy do tego klamka.
Do limo zamek ma oznaczenie 4A5 862 055 a do avanta 8A9 862 055 A.
Zobacz na ten co masz jakie jest oznaczenie i bedziesz wiedział co do czego.
od samego poczatku, mam tak, ze kluczyk moge tylko wlozyc ale zero ruchu w zamku bagaznika, wiec pomyslalem, zeby w koncu to jakos naprawic, a naprawa, to chyba tylko wymiana wkladki, bo chyba wkladki zamka sie nie rozbiera i naprawia?minon1 pisze:Co Ci się dzieje z tym zamkiem kolego :?:
Póki nie kupiłem klamki od C4 która idealnie pasuje pod blendę od 90ki otwierałem pilotem.RaKo pisze:Podepnę się pod temat i zapytam co sądzicie o wymianie wkładki zamiast Avant od limo wsadzić i tak otwierać bagażnik w moim Avancie,urwała mi się klamka,a nie mam ochoty kupować kolejnej.Coś by porezał i by było może i ładniej by wyglądało taki metal a nie plastik(wkładka) :?: :mrgreen: