[B3] Uszczelka pod maską
- percevalle
- Audi 80 Klub
[B3] Uszczelka pod maską
Witam,
Poszukuje gumowej uszczelki/ listwy pod przednią maską z przodu mojej B3. Ta która jest jest już mocno wyeksploatowana. Mam nadzieje że wiecie o jaką uszczelke mi chodzi (jesli nie wrzuce zdjecie). Czy ktos wie gdzie moglbym taki element dostać? na allegro brak, moze jakis forumowicz ma do sprzedania? czy jedynym ratunkiem jest ASO? kupowal ktos cos takiego, zna cene? dzieki za odp.
pzdr
Poszukuje gumowej uszczelki/ listwy pod przednią maską z przodu mojej B3. Ta która jest jest już mocno wyeksploatowana. Mam nadzieje że wiecie o jaką uszczelke mi chodzi (jesli nie wrzuce zdjecie). Czy ktos wie gdzie moglbym taki element dostać? na allegro brak, moze jakis forumowicz ma do sprzedania? czy jedynym ratunkiem jest ASO? kupowal ktos cos takiego, zna cene? dzieki za odp.
pzdr
- percevalle
- Audi 80 Klub
No toś mnie zmartwił :cry:shellah pisze:używki w dobrym stanie nie znajdziesz(sam mam dwie i żelażko nic nie pomoże) i tylko do autoryzowanego serwisu musisz uderzać <ok> ale cena powala niektórzy radzą sobie tak że jeżdżą bez niej i nawet mówią że nic nie przeszkadza :mrgreen: na forum są tacy.
pzdr
- shellah
- Forum Audi 80
- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
dla ciebie jak mi znajdziesz maske za 100 zł z dobrą uszczelkąMarcin19l pisze:wystarczy jechac na szrot i kupic cała maske razem z dobra uszczelka za 100zł. Ja tak zrobiłem ale szukałem maski a ze ta akurat była w najlepszym stanie i z uszczelką nie powyginaną to wziełem za 80zł :mrgreen:
Tak serio to możesz kombinować jak mój kumpel:
Kupił kawał grubej gumy-coś takiego do wykładania posadzek przemysłowych i wyciął sobie coś a'la uszczelkę :mrgreen: niestety koszty i tak pochłonęły ponad 120zł
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- shellah
- Forum Audi 80
- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
guma to guma i nic tego nie zmieni jeśli auto bedzie garażowane i w lecie nie będzie długo na słońcu stała to nic po roku sie nie stanie.
Zalecane są specjalne sztyfty i olejki do gumy dzięki którym ona nie bedzie parciała i chłonęła tak promieni UV po których sie marszczy
oczywiście temp z silnika też ma znaczenie :mrgreen:
Zalecane są specjalne sztyfty i olejki do gumy dzięki którym ona nie bedzie parciała i chłonęła tak promieni UV po których sie marszczy
oczywiście temp z silnika też ma znaczenie :mrgreen: