Deskorolka
Ja nie mowie ze w kazdym modelu tak nie ma tylko mowie ze wogole tak nie ma, lampu US i lampy Japan to jedno i to samo, jesli chodzi w roznice na miejsce na rejestracje to moze wynikac ono jedynie z blendy a tej byly do tych lamp dwa rodzaje, taka plaska ktora zakrywala tylko metal widocny miedzy lampami i na nia sie zakladalo blahce, cos jak ramka na rejestracje i druga taka gruba po bokach wyciagnieta na wysokosc lamp.jezeli chcesz jednoczesciowa na kwadratowa rejestracje to zmien kraj poszukiwan, otoz w wersji cabrio nie ma lampy us/japan jest osobno na us i osobno na japan (tak wywnioskowalem poprzez szukanie swojej) moje lampy to us a wlasnie taka jak europejska z miejscem na kwadracioka to japan :]
Co do ASO to juz kiedys pytalem u nich o lampy US/Japan i od tej pory jak chce cos nietypowego to ide odrazu z numerem fabrycznym co by chlopaki sie niue motali tydzien czasu az dojda o co mi chodzi :lol:
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
okey, ja Ci przedststawie o co mi chodzi na zdjeciach, moze sie myle, napisz czy o tym pisales
https://audi80.pl/b4-sedan-cabrio-bl ... t30140.htm
chodzi mi o to ze blekitne cabrio (6 post) ma werjse us, a turkusowe (8 post) japan
https://audi80.pl/b4-sedan-cabrio-bl ... t30140.htm
chodzi mi o to ze blekitne cabrio (6 post) ma werjse us, a turkusowe (8 post) japan
Wiec tak blekitne cabrio ma ta plaska blende a tyrkusowa ma jeszcze jakas inna niz chodzilo mi o ta druga, tez jest to oddzielna blenda widac ze jest to osobny element, wyglada jak ta druga ale zrobiona z takiego materialu czerwonego jak lampy ale w obie blendy pasuje amerykanska tablica tak samo i lampy sa takie same. Wiec jak widzisz roznica moze byc tylko w blendach a lampy na rynek US i Japan sa identyczne.
no tak blekitne ma taka jak ty a na zdjeciu turkusowej widac dokladnie przeciez ze w klapie nie jest jedna calosc tylko normalne lampy US/Japan a na dole i u gory blenda ma takie wstawki ktore sa z takiego samego materialu jak lampy co w efekcie wyglada jak by to byla jedna duza blenda jak ta normalna europejska ale z miejscem na tablice US jednak to tez sa w klapie trz elementy.
- siwusek216
- Forum Audi 80
- siwusek216
- Forum Audi 80