Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[80 B4 1.9 ALL] Brak jednego światła Mijania oraz kierunkows

ODPOWIEDZ
PikPin
Forum Audi 80
Forum Audi 80

[80 B4 1.9 ALL] Brak jednego światła Mijania oraz kierunkows

Post autor: PikPin » 03 sie 2009, 13:33

Mam problem z lewym światłem Mijania niewłancza sie ani mijania ani drogowe ani pozycyjne po wymianie żarówki świeciło 1 dzień puźniej niedziała natomiast kierunkowskas niedziała cały czas wymieniłem żaróweczke ale na panelu mróga bardzo szybko tak jakby niebyło tam żarówki niewiem co jest grane pomocy.

ELEKTRYCZNE SZYBY :

Problem w tym twi że kupiłem auto już z niedziałającymi szybami działa tylko jedna od strony kierowcy pozostałe niedziałają i nieświecą przyciski od szyb na panelu koło kierowcy

edit:
po sprawdzeniu panelu od kierowcy elektrycznych szyb włączniki działają bo przepinałem działającą szybe do tylnich przycisków i działa alecz dlaej niedziałają wszystkie szyby POMOCY

Awatar użytkownika
shellah
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Artur
Model: Inny
Nadwozie: Coupe
Silnik: 2.8 AAH+lpg

Post autor: shellah » 03 sie 2009, 19:36

Jesli chodzi o szyby to po prostu odkręć boczki i sprawdź czy wogóle siedzą tam silniki :-P mnie gosciu załatwił tak mówiąc że przeczyścił jeden i działa a resztę żebym sobie sam przeczyścił jak odkręciłem to się przekonałem :evil:
jesli silniki są to sprawdź podpinając na krótko czy chodzą jeśli tak to po niciach do kłębka czyli przewody <ok>

o światłach było duzo pisane więc poszukaj :-P sprawdź bezpiecznik a kierunek zobacz jaką zarówkę tam wkręcasz(napięcie) ewentualnie tak samo kable ;-)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Oświetlenie wewnętrzne i zewnętrzne”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl