Mam problem z lewym światłem Mijania niewłancza sie ani mijania ani drogowe ani pozycyjne po wymianie żarówki świeciło 1 dzień puźniej niedziała natomiast kierunkowskas niedziała cały czas wymieniłem żaróweczke ale na panelu mróga bardzo szybko tak jakby niebyło tam żarówki niewiem co jest grane pomocy.
ELEKTRYCZNE SZYBY :
Problem w tym twi że kupiłem auto już z niedziałającymi szybami działa tylko jedna od strony kierowcy pozostałe niedziałają i nieświecą przyciski od szyb na panelu koło kierowcy
edit:
po sprawdzeniu panelu od kierowcy elektrycznych szyb włączniki działają bo przepinałem działającą szybe do tylnich przycisków i działa alecz dlaej niedziałają wszystkie szyby POMOCY
[80 B4 1.9 ALL] Brak jednego światła Mijania oraz kierunkows
- shellah
- Forum Audi 80
- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
Jesli chodzi o szyby to po prostu odkręć boczki i sprawdź czy wogóle siedzą tam silniki mnie gosciu załatwił tak mówiąc że przeczyścił jeden i działa a resztę żebym sobie sam przeczyścił jak odkręciłem to się przekonałem :evil:
jesli silniki są to sprawdź podpinając na krótko czy chodzą jeśli tak to po niciach do kłębka czyli przewody <ok>
o światłach było duzo pisane więc poszukaj sprawdź bezpiecznik a kierunek zobacz jaką zarówkę tam wkręcasz(napięcie) ewentualnie tak samo kable
jesli silniki są to sprawdź podpinając na krótko czy chodzą jeśli tak to po niciach do kłębka czyli przewody <ok>
o światłach było duzo pisane więc poszukaj sprawdź bezpiecznik a kierunek zobacz jaką zarówkę tam wkręcasz(napięcie) ewentualnie tak samo kable