[B3] Potrzebna identyfikacja
[B3] Potrzebna identyfikacja
Witam szanownych forumowiczów,
Moje Audi to składak z 1994. Dokładnie jest to B3. Po numerze vinowskim wychodzi, że nadwozie pochodzi z 1988 lub 1989 roku. Silnik, który się znalazł pod maską, to 1.8 na wielopunkcie. Chciałbym, aby zawodowcy z forum pomogli mi przede wszystkim w zidentyfikowaniu typu silnika. Poza tym mam kilka niedociągnięć, które mam nadzieję, że z Waszą pomocą uda mi się usunąć.
Pozdrawiam
erce
Moje Audi to składak z 1994. Dokładnie jest to B3. Po numerze vinowskim wychodzi, że nadwozie pochodzi z 1988 lub 1989 roku. Silnik, który się znalazł pod maską, to 1.8 na wielopunkcie. Chciałbym, aby zawodowcy z forum pomogli mi przede wszystkim w zidentyfikowaniu typu silnika. Poza tym mam kilka niedociągnięć, które mam nadzieję, że z Waszą pomocą uda mi się usunąć.
Pozdrawiam
erce
Ostatnio zmieniony 04 sie 2009, 08:59 przez erce, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli chodzi o ścisłość, to przywitałem się ze wszystkimi zanim napisałem cokolwiek innego...sagem pisze:Do witania się jest odpowiedni dział na forum, po za tym chyba nie przeczytałeś regulaminu, ponieważ temat jest źle nazwany.
Nie odczytywałem żadnego kodu, bo nie wiedziałem, że czegoś takiego należy szukać. Widzę, że kolega kardi 21 jest z moich okolic, więc może zmówimy się na jakieś spotkanie w tej sprawie? Czy ktoś prosił mnie u numer vin? mogę podać, jeśli cos to pomoże i macie możliwość sprawdzenia jakichś danych po tym numerze.
pozdrawiam
erce
Według moich ustaleń to Twoja buda pochodzi z grudnia 1989 roku, wyprodukowana jest w Ingolstadt w Niemczech. Dokładne informacje możesz znaleźć na jej stronie http://www.centrum.audi80.pl/content/view/42/35/ .
Nawiązując do wypowiedzi maly81
Nawiązując do wypowiedzi maly81
, to taki silnik ma pojemność 2.0. Jestem w 90% pewien że to silnik: 1.8 DZ 82kW (112 KM). Zasilanie : wtryskowe, układ wtryskowy K-Jetronic. ( chyba że źle podałeś pojemność , jeśli tak to daj znać) <ok>maly81 pisze:chyba 3A
- percevalle
- Audi 80 Klub
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- percevalle
- Audi 80 Klub