[Podkarpacie] 22 sierpień (sobota) Spot Krosno-Czarnorzeki!
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
Niki20 ja mieszkam zaraz kolo tego cpn obok drogi na Przemysł. bierz kogo chcesz czym więcej tym lepiej:) obok cpn jest taki mały parking pod cmentarzem i tam sie spotkamy. jak się zjedziemy to możemy jechać w kierunku lutczy tam czekamy na audiczki z Rzeszowa (jak wybiorą drogę przez Lutcze) dalej na czarnorzeki lub na krosno i spotkamy się pod hala sportowa tak jak pisał kolega Jurek666. proponował. możliwości jest wiele trzeba wybrać ta właściwa:D
JPJ w jakiej miejscowości będzie ten rajd??? dzisiaj cały dzień po mojej pięknej wsi jakieś poobklejane głośne subaru się szwendają:)
[ Dodano: 2009-08-07, 17:11 ]
co do rajdu to sprawdziłem obok Domaradza w miejscowości Izdebki maja OS a w tej miejscowości to zakręt na zakręcie i góra na gorze:)
JPJ w jakiej miejscowości będzie ten rajd??? dzisiaj cały dzień po mojej pięknej wsi jakieś poobklejane głośne subaru się szwendają:)
[ Dodano: 2009-08-07, 17:11 ]
co do rajdu to sprawdziłem obok Domaradza w miejscowości Izdebki maja OS a w tej miejscowości to zakręt na zakręcie i góra na gorze:)
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Jurek666, dobrze mówi polac mu :mrgreen: Dokładnie najlepiej pod halą się spotkac i wtedy udeżyc razem.
dobo26, to lepiej będzie jechac przez domaradz niż przez lutcze i boczną drogą bo tam się długo i do dupy jedzie To wszyscy oprócz krosna zjedziemy się na tym parkingu i wtedy razem uderzymy na krosno <ok>
dobo26, to lepiej będzie jechac przez domaradz niż przez lutcze i boczną drogą bo tam się długo i do dupy jedzie To wszyscy oprócz krosna zjedziemy się na tym parkingu i wtedy razem uderzymy na krosno <ok>
spoko ale jak już w krośnie mamy się zjechać to może wszyscy i wtedy się przejedziemy do czarnorzek czy gdzie się wymyśli.? A jak pojedziemy przez Domaradz to spoko jest dobra droga i w 30 min jesteśmy pod hala. palimy jakiegoś grila?? może jakieś %%%% :mrgreen: mam blisko to będę miał kierowce a to sobota wiec każdy może zabrać swoja druga polówkę :lol: