[ kujawsko-pomorskie] Pogaduchy ;]
-
- Forum Audi 80
Denio pisze:A ja remontuje swe audi i nie moge wyremontowac,finansów brak:P :-|
... Panowie a co ma piernik do wiatraka :!: Aktualnie temat jest o spotkaniu w Torronto więc trzymajcie się tematuMarynarz41 pisze:Aktualnie wczoraj naprawiłem zawias od drzwi kierowcy w wolnej chwili w pracy i teraz jest zupełnie cacy :!: :!: :!: a niedługo czeka mnie wymiana oleju tylko nie wiem na jaki ai bym zapomniał o łoncznikach sabilizatora :mrgreen:
Bo ja ja zacznę się rozpisywać to wymieniłem w B4 przez ostatnie kilka miesięcy to już 2 B4 miał
Pewnie i wszystko obszywają ale i jak kasują :roll:Pelek pisze:Tu ci napewno wszystko obszyją :mrgreen:
http://www.javacardesign.com/indexpl2.php
Zapytałem ile za kiere w skórze i odpowiedzieli 400 a to chyba trochę sporo :shock:
może być CT i CB CW również 8-)no name pisze:zalezy gdzie szukasz czy w ct czy gdzie indziej :mrgreen:
www.blacksun.pl :mrgreen:
siook :shock: naprawdę.Kurdę mam kumpla tapicera i wiem że siedzenia i wszystko obszywał,tylko jak na razie nie mam z nim kontaktu.na naszej klasie napisze do jego zony ile by wziął.Wiem ze u niego sam sobie kolor skóry wybierałeś i kolor dratwy itp.dam znać jak czegoś się dowiem.marko009 pisze:Zapytałem ile za kiere w skórze i odpowiedzieli 400 a to chyba trochę sporo :shock:
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Dziękuje za ZAPROSZENIE :mrgreen: :!: zobacze jak z czasem no i tu najważniejsze wczoraj o godz.14.30 urodziła mi się CÓRECZKA Lilianna także zostałem szczęśliwym tatusiem a to uczucie jest nie do opisania :!: :!: :!: No name zobacze jak to wyjdzie no bo wiadomo jest to obowiązek jak co to odezwę się :!: POZDAWIAM