[wielkopolska] Spot.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
No niestety nie mamy głównego organizatora ... ja tylko temat podałem na 23 bo coś sie dzieje na torze... wszystko pewnie w praniu sie zobaczy z wjazdem itp.. ale grunt to się spotkać myśle i podpatrzeć co inni mają w swoich audikach a zawody na torze to jest mały dodatek.. <ok>
Wiec może zrobimy liste ile nas będzie wogóle... :
1. Szula298
2.
Wiec może zrobimy liste ile nas będzie wogóle... :
1. Szula298
2.
Ogólnie panowie widze zajebiście dzień przed zlotem i dwie osoby wpisane na liste full wypas ....jak sie nic nie zmieni przed 22 dzisiaj to niestety zlot odwołany bo będą 2 osoby a ja na nocke ide i nie będe jechał jutro aby sie spotkać z kolegą ,,ciaho"(Poprawione przez samo ,,H") bez snu specjalnie....
Ostatnio zmieniony 22 sie 2009, 19:35 przez Szula298, łącznie zmieniany 1 raz.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Ok panowie klasa na maksa nie moge przeklinać bo mnie zbanują ... teraz widac jaka wielkopolska jest zgrana i zdecydowana.... full wypas wysłałem wszystkim wiadomości pw żeby sobie lukneli wiadomo nie wszyscy tu zaglądają to też posłałem info.. połowa odebrała wiadomość 4 osoby chyba sie tu odezwały liczyć mi sie nie chce bo się pomyle i ktoś mi będzie miał za złe... z mojej strony to było na tyle w tym temacie .... <bravo>