Audi 80 b4 Competition po modach silnika ... by kaczok
zapraszam do osobistych oględzin wyglada normalnie jak już pisałem na fotce tak to widacmarcinelk13 pisze:przecież to koło nie wygląda normalnie... i już wcześniej o tym pisałem :->
[ Dodano: 2009-06-17, 06:07 ]
aż wam kur... fotki porobie to zobaczycie albo kto ma blisko do krakowa niech podjedzie i zobaczy zapraszam na ruczaj
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Spoko kaczok.. moze i na fotkach tak wyglada.. ale znasz cala przeszlosc tego auta?? jestes jego pierwszym wlascicielem?? zanim ja kupiles zaloze sie ze byla w wielu zakladach blacharskich.. pewnie jakis poprzedni wlasciciel kupil ją po to zby sobie "podriftowac" i mu nie wychodzilo za bardzo.. ale OK bylo minelo.. jeszcze raz napisze NIECH CI SŁUŻY AUDI 80 COMPETITION QUATTRO, NIECH CIESZY OCZY TWOJE I NASZE I OBY TWOJE WNUKI JESZCZE SIE NIM BAWILY NA SNIEGU LAKACH I W INNYCH MIEJSCACH GDZIE MOZNA POUZYWAC SOBIE "Q" BEZ ZADNEGO PROBLEMU.. Pozdrawiam i zycze szerokosci..
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
kaczok, odpuść sobie nerwy,jak ktoś dostaje kabli na każdy negatywny komentarz odnośnie swojego autka to przestaje się nim cieszyć jak trzeba
Nawet jak była gdzieś przytulona to co z tego?
Jeśli jest prosta trzyma geometrie(czyli naprawiona zgodnie z technologią)to zdrowy wózek i jeszcze długo bedzie cieszył.
Mnie się podoba i tyle <ok>
Też mam Quattro i już nigdy ośki nie kupię
Apropo zapakowania w krawężnik przy 100km/h...wystarczy 40km/h a w trakcie hamowania i na skręconych kołach jeszcze mniej.Przy 100km/h dobry krawężnik i masz 3 dachy jak w banku :lol:
Nawet jak była gdzieś przytulona to co z tego?
Jeśli jest prosta trzyma geometrie(czyli naprawiona zgodnie z technologią)to zdrowy wózek i jeszcze długo bedzie cieszył.
Mnie się podoba i tyle <ok>
Też mam Quattro i już nigdy ośki nie kupię
Apropo zapakowania w krawężnik przy 100km/h...wystarczy 40km/h a w trakcie hamowania i na skręconych kołach jeszcze mniej.Przy 100km/h dobry krawężnik i masz 3 dachy jak w banku :lol:
auto ok,chociaz osobiscie mnie nie powala na kolana.Marszczona byla na 100%-stwierdzenie,ze na zdjeciach tylko tak wyglada mija sie z prawda,niestety.Tylny panel po stronie pasazera tez nie wyglada ciekawie,ale to faktycznie moze byc wina zdjecia.I nie denerwuj sie naszymi wypowiedziami,bo nie po to jestesmy na forum.Pozdrawiam,i zycze bezawaryjne eksploatacjikaczok pisze:zapraszam do osobistych oględzin wyglada normalnie jak już pisałem na fotce tak to widacmarcinelk13 pisze:przecież to koło nie wygląda normalnie... i już wcześniej o tym pisałem :->
[ Dodano: 2009-06-17, 06:07 ]
aż wam kur... fotki porobie to zobaczycie albo kto ma blisko do krakowa niech podjedzie i zobaczy zapraszam na ruczaj
ps
tak wyglada przednie kolo oryginalnie
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
kaczok zwracam honor, rzeczywiście, na tej fotce widac ze jest wszystko OK.. na tamtej fotce widac bylo to jakos dziwnie i to tak przez to.. mam nadzieje ze wybaczysz błąd postrzegania:))
w sumie nawet gdyby nie bylo to juz wczesniej pisalem najwazniesze ze AUDI jezdzi i cieszy.. bo przeciez to jest najważniejsze..
Pozdrawiam i szerokości życzę..
P.S.
zapraszam do ocenki mojej audi - link w podpisie:)) i odrazu mowie ze miala lekkie pukniecie w tyleczek, ale nie za mojej kadencji:)
w sumie nawet gdyby nie bylo to juz wczesniej pisalem najwazniesze ze AUDI jezdzi i cieszy.. bo przeciez to jest najważniejsze..
Pozdrawiam i szerokości życzę..
P.S.
zapraszam do ocenki mojej audi - link w podpisie:)) i odrazu mowie ze miala lekkie pukniecie w tyleczek, ale nie za mojej kadencji:)
Ja mam 17" na glebie przód ponad 65 ........ Tył nieco wyżej...... Co prawda to prawda na zakrętach na "normalnej drodze" trzymałem się jakiegoś Kawasaki <ok> :mrgreen: Który wcale powoli nie jechał ;D ale na prostej mi uciekł :oops:kaczok pisze: weźcie pod uwagę fakt że u mnie jest naprawdę twardo i nisko
Co do Twojego Competition... jest piękne Kiedyś sobie sprawię 80tke z <quattro>
A powiedz pali Ci 16l/100 tak? Hm ja mam ABT... i pali mi 14 ^^^ehh a różnica w KM ogromna :roll: Pozdro
O ile masz nizej posadzone auto niz seria bo ja mysle u siebie tez posadzic nizej.kaczok pisze:[url=http://images37.fotosik.pl/143/e445fd5e21dccdb3med.jpg]Obrazek[/URL] aż wam fotke zrobiłem i dalej cos nie leży ?????
I czy wymieniales amorki i sporezyny czy tylko sprezyny a amorki ori.
Dzieki za odp.