[80/90 b3] butla z gazem (jaka? i gdzie?)
No i stało się butla zamontowana.
Oto kilka fotek jak to u mnie wygląda. Może komuś się przyda
Fotki nie są najlepszej jakości bo robione telefonem
Zdecydowałem się na butlę po lewej stronie, hmm..... sam nie wiem dlaczego ale chyba jest ok
Dojazdówkę prawdopodobnie podczepię do blachy jak na fotce ( narazie podparte butelką i podnośnikiem do zrobienia fotki ale coś wymyślę)
Myśle że wyszło całkiem dobrze co o tym sądzicie?
Oto kilka fotek jak to u mnie wygląda. Może komuś się przyda
Fotki nie są najlepszej jakości bo robione telefonem
Zdecydowałem się na butlę po lewej stronie, hmm..... sam nie wiem dlaczego ale chyba jest ok
Dojazdówkę prawdopodobnie podczepię do blachy jak na fotce ( narazie podparte butelką i podnośnikiem do zrobienia fotki ale coś wymyślę)
Myśle że wyszło całkiem dobrze co o tym sądzicie?
- czester-11
- Forum Audi 80
lukass543 bardzo dobrrze zamontowales ta butle . po prawej jak sie zamontuje to poten nawet skrzyni zadnej nie wsadzisz bo bedzie sie bujala na tym garbie od tlumika. a tak z prawej spokojnie mozna postawic . ja tez mam zamiar na dniach wstawiac bo wacha droga juz mi sie to nie opyla, i tez musze tak jak kolega po lewej dac bo z prawej mam wzmacniacze zamocowane,
[ Dodano: 2007-05-09, 09:44 ]
a jak zakladales to nie maja na tych zakladach jakichs plaskich prostokatnych butli?????
cos taliego zeby na podlodzie po prawej dac tak zeby na równo z tym wybrzuszeniem bylo.????
a i jeszcze cos kolo zapasowe jest obowiazkowe????
[ Dodano: 2007-05-09, 09:44 ]
a jak zakladales to nie maja na tych zakladach jakichs plaskich prostokatnych butli?????
cos taliego zeby na podlodzie po prawej dac tak zeby na równo z tym wybrzuszeniem bylo.????
Powiem szczerze, że o inne kształty się nie pytałem ale wydaje mi się, że są tylko walcowe lub okrągłe montowane w miejsce koła.czester-11 pisze:[ Dodano: 2007-05-09, 09:44 ]
Co do koła to nie jest ono obowiązkowe, chyba że jedziesz za granicę. Ja jednak wolę mieć koło w bagażniku, nie chcę kusić losu heh
-----------------------------
"czester-11" mógłbyś napisać gdzie dokładnie i jak zamontowałeś wzmacniacze? Ja mam zamiar się troszkę pobawić w caraudio. A nie bardzo byłoby obwieszenie wzmacniaczem i kondensatorem skrzyni.(chyba że nie ma innego wyjścia)
- czester-11
- Forum Audi 80
to ja mam troche inne pytanie bo subie moge zapomnieć ale chcaiełbym założyć butle tak aby mi sie wuzek dzieciecy zmieścił ma ktoś jakiś pomysł myśle o butli położonej na podłodze (to w kształcie koła zapasowego ale nie wiem czy to dobre rozwiązanie (audi b3)
jakktoś ma jakieś foty to może przesłać bede wdzięczny
jakktoś ma jakieś foty to może przesłać bede wdzięczny