Mianowicie mam taki troche nie typowy problem jestem posiadaczem audi 80 z silnikiem 1.8 na monowtrysku,pierwsze odpalenie po nocy wyglada bardzo ladnie odpala za pierwszym razem utrzymuje obroty na pozimie 1200,dalej natomias zaczynaja sie problemy po przejechaniu 3-5 kilometrow wylacza mi ssanie (rzadko) i to jeszcze dziwnie bo z 1200 obrotow spada odrazu do 900 i tak zostaje.Wlasnie rzadko zazwyczaj sie wogule nie wylacza i tak sobie jedzie przez 20 kilometro z obrotami 1800-2000.nie pomaga zgaszenie silnika i to wlasnie drogi problem nawet jak juz sie wylaczy to ssanie to i tak gasze silnik na 2-5 minut,odpalam i znowu ssanie sie zalacza i 2000 na obrotomierz wchodzi.cztalem troche na podobne tematy i mam zamiar wymienic na poczatek czujnik temp.ssania tylko z tym wiarze sie problem poniewasz mam ich az 3 i to wszystkie z dwoma kablami pomozcie zalaczam fotke.
dodam jeszcze ze po odlaczeniu wszystkich czujnikow nic sie nie zmienia procz czujnika " 2 "ten powoduje brak wskaznika temperatury i mryga lampka od wysokiej temperatury,oczywiscie wszystkie je mirzylem i zaden z nich nie ma prawidlowych parametrow.
Pozdrawiam Łukasz