[audi 80 B3/B4] smooked eyes by Duo.
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Coś mi zaświtało w głowie :mrgreen:
A gdyby tak do mojego samochodu zrobić takie reflektory? Do tego dymione kierunki na przód... Samochód mam czarny, z tyłu ori (aż się zdziwiłem, są na nim znaczki audi i "made in germany") spoiler oraz czarne lampy Będzie gangsta. Jeszcze przyciemnić z tyłu lekko szyby 8-)
A gdyby tak do mojego samochodu zrobić takie reflektory? Do tego dymione kierunki na przód... Samochód mam czarny, z tyłu ori (aż się zdziwiłem, są na nim znaczki audi i "made in germany") spoiler oraz czarne lampy Będzie gangsta. Jeszcze przyciemnić z tyłu lekko szyby 8-)
jak ma być gansta to czarny przód najlepiej soczewke całą czarną z non stop świecącym pomarańczem, szyby mega czarne wszystkie, alu czarne w 17stce, tył tresera i wtedy się wozisz jak czarny amerykański handarz białym proszkiem :mrgreen:trepek pisze:Coś mi zaświtało w głowie :mrgreen:
- trepek
- Forum Audi 80
Soczewka do b3? Yyy.... tylko kolega EDD ma takiego coś w swoim samochodzie
Nad światłami przednimi to jeszcze pomyślę ale jak możesz to rzuć mi DUO jakimś pomysłem. Gust masz dobry i podobny do mojego.
Nad tylnimi treserami myślałem ale to dopiero na wiosnę, no chyba, że miałbyś coś ciekawego na oku w dobrych pieniądzach to pisz do mnie, myślę że pieniądz się znajdzie.
Mega czarne szyby... z tego co wiem, w polskim kodeksie drogowym, prawie czy czymś inszym jest wytyczna co do przyciemnienia przedniej szyby oraz przednich bocznych. No chyba, żeby myśl ludzka wymyśliła coś transparentnego, co od wewnątrz ma powiedzmy to 15% przyciemnienia a od zewnątrz jest czarne jak smoła
BTW.
Widziałeś DUO wogóle moje aktualne wozidło? Co nie co już się w nim zmieniło a nie ma tego jeszcze na forum ani na zdjęciach Zmiany są niewielkie ale są.
Nad światłami przednimi to jeszcze pomyślę ale jak możesz to rzuć mi DUO jakimś pomysłem. Gust masz dobry i podobny do mojego.
Nad tylnimi treserami myślałem ale to dopiero na wiosnę, no chyba, że miałbyś coś ciekawego na oku w dobrych pieniądzach to pisz do mnie, myślę że pieniądz się znajdzie.
Mega czarne szyby... z tego co wiem, w polskim kodeksie drogowym, prawie czy czymś inszym jest wytyczna co do przyciemnienia przedniej szyby oraz przednich bocznych. No chyba, żeby myśl ludzka wymyśliła coś transparentnego, co od wewnątrz ma powiedzmy to 15% przyciemnienia a od zewnątrz jest czarne jak smoła
BTW.
Widziałeś DUO wogóle moje aktualne wozidło? Co nie co już się w nim zmieniło a nie ma tego jeszcze na forum ani na zdjęciach Zmiany są niewielkie ale są.
- shellah
- Forum Audi 80
- Imię: Artur
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
nie ma problemu :mrgreen: robiłem tak w coupezegnaLLo pisze:tylko jeszcze migacz jakos prysnac w srodku (chyba juz ktos tak robil z forum) zeby razem jakos wygladalo ;]
jeśli chodzi o migacze to zamiast lekko można po całości walnąć czarny mat na odbłyśnik-pomarańczowa żarówka i nikt sie napewno nie przyczepi.
Mam tak i świecą jak należy <ok>
no to teraz tylko czekam na foty Duo jak to wyglada na aucie no i opinie jak swieci i mozna sie zabierac do roboty bo jak narazie mi sie podoba
Ostatnio zmieniony 26 sie 2009, 16:32 przez zegnaLLo, łącznie zmieniany 1 raz.
juz przejzalem zdjecia;dduo pisze:majler napisał/a:
rezanko dobrae ale juz bylo takie^ kolega w b3 tez mial foto story..
efekt fajny:) tez mam od dawna tak;)
prośba o dokładne przejrzenie tematu .. Ty kolego masz same ramki :roll:
moze do tego moga sie przyczepić..
a tak btw to w innych samochodach (golf2,bmw) montują w lampy krzyże, lampa tez wydaje sie byc czarna a świeci normalnie... szkoda ze w audi takie cos nie pasuje..
jeżeli lampa jest oryginalne, szkło też to małoprawdopodobne żeby Ci coś zrobili .. poza tym 7 razy juz dowód traciłem i nie straszne mi to jest :mrgreen: krzyż da radę wsadzić, a w prostokątnej lampie to nie wiem czy to dobry pomysł, ale myślę, że można zrobić przymiarkę .. natomiast na pewno ten krzyż w lampie audi nie da czarnej poświaty - okrągłe lampy są płytkie wewnątrz i bardziej podatne na taki zabieg wizualny.majler pisze:juz przejzalem zdjecia;dduo pisze:majler napisał/a:
rezanko dobrae ale juz bylo takie^ kolega w b3 tez mial foto story..
efekt fajny:) tez mam od dawna tak;)
prośba o dokładne przejrzenie tematu .. Ty kolego masz same ramki :roll:
moze do tego moga sie przyczepić..
a tak btw to w innych samochodach (golf2,bmw) montują w lampy krzyże, lampa tez wydaje sie byc czarna a świeci normalnie... szkoda ze w audi takie cos nie pasuje..
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Łukasz rezanko spoko - ładnie to wygląda ale mam 2 ale.
Pierwsze primo - kiedy będą dymione kierunki?
Drugie primo - trochę poleciałeś z malowaniem odbłyśnika na dole...
Generalnie ludzie piszą że w A80 są bardzo słabe światła... Ja jestem z moich bardzo zadowolony - moim zdaniem świecą lepiej od niektórych nowych, po pomalowaniu ramek nie zauważyłem pogorszenia jak to ludzie piszą ale odbłyśnika bym już nie pomalował... To jednak zabiera spory kawałek i na ban gorzej świeci...
Mimo tego <ok> bo wygląda gangsta
Pierwsze primo - kiedy będą dymione kierunki?
Drugie primo - trochę poleciałeś z malowaniem odbłyśnika na dole...
Generalnie ludzie piszą że w A80 są bardzo słabe światła... Ja jestem z moich bardzo zadowolony - moim zdaniem świecą lepiej od niektórych nowych, po pomalowaniu ramek nie zauważyłem pogorszenia jak to ludzie piszą ale odbłyśnika bym już nie pomalował... To jednak zabiera spory kawałek i na ban gorzej świeci...
Mimo tego <ok> bo wygląda gangsta
- trepek
- Forum Audi 80
Zastanawia mnie, czy pomalowanie odbłyśnika + założenie mocniejszych żarówek (te +40%) + wykonanie modyfikacji, aby lepiej świeciło (kiedyś na forum było fotostory co zrobić aby lampy dostawały więcej prądu) spowoduje, że wszystko będzie świeciło jak w ori. Jak myślicie?
Aż mnie korci aby zrobić sobie taką modyfikację jak DUO.
Aż mnie korci aby zrobić sobie taką modyfikację jak DUO.