[80 B4] Osłona silnika oraz.....
- Brylantoos
- Forum Audi 80
[80 B4] Osłona silnika oraz.....
Witam!!Od tygodnia jestem szczesliwym posiadaczem audi 80 b4.Mam takie pytanie czy oslona silnika z b3 bedzie pasowala do b4??Bo koles ma do sprzedania na allegro i nie wiem czy kupowac podaje linka : OSŁONA
a druga sprawa jest taka moja niunka jest z 92 roku i nie mam obrotomierza ,czy beda pasowaly zegary z np. rocznika 94??Ktory ma zegarek elektroniczny i obrotomierz??i ostatnie pytanie w tym momencie podswietla mi sie tylko predkosciomierz i wsaznik paliwa ,zegarek i temperatura nie,czy tak ma byc??
Wszystkim bardzo dziekuje za pomoc i pozdrawiam
a druga sprawa jest taka moja niunka jest z 92 roku i nie mam obrotomierza ,czy beda pasowaly zegary z np. rocznika 94??Ktory ma zegarek elektroniczny i obrotomierz??i ostatnie pytanie w tym momencie podswietla mi sie tylko predkosciomierz i wsaznik paliwa ,zegarek i temperatura nie,czy tak ma byc??
- Brylantoos
- Forum Audi 80
Re: [80 B4] Osłona silnika oraz.....
do B4 nie bendzie pasowac tylko do B3 nie ma wyciecia z przodu na zaczep zderzakaBrylantoos pisze:Witam!!Od tygodnia jestem szczesliwym posiadaczem audi 80 b4.Mam takie pytanie czy oslona silnika z b3 bedzie pasowala do b4??Bo koles ma do sprzedania na allegro i nie wiem czy kupowac podaje linka : OSŁONA
na innych aukcjach masz nowe do B4 za ok 80zł tak wogóle to słyszalem że ta osłona musi byc do prawidłowego obiegu powietrza i do aerodynamiki auta
nie żałuj głupich 20 złotych... dołóż je i kup pod B4 Klik - tutaj masz linka
Licznik z 94 roku oczywiście będzie pasować, pod warunkiem że pochodzi z B4 i o podobnych parametrach co Twój silnik...np nie kupuj licznika z V6 jeżeli posiadasz R4
na resztę pytań zapraszam do "szukaczki"
Licznik z 94 roku oczywiście będzie pasować, pod warunkiem że pochodzi z B4 i o podobnych parametrach co Twój silnik...np nie kupuj licznika z V6 jeżeli posiadasz R4
na resztę pytań zapraszam do "szukaczki"
- Brylantoos
- Forum Audi 80
a ta nie moze byc?? http://moto.allegro.pl/item190526343_os ... _nowa.html
- Brylantoos
- Forum Audi 80
- czester-11
- Forum Audi 80
w b3 jest w takimi wcieciami na zderzak a musi byc bo zobiewoda baly silnik zachlapiesz a szczególnie paski i szlak je trafi, a i od otarc duzo daje ja to juz bym dawno mise gdzies zostrawil gdybym jej nie mial.
a i jeszcze jedno bierz oryginal
[ Dodano: 2007-05-09, 09:30 ]
jest jeszcze jedna opbja mój kumpel niedawno kupil b4 1.9tdi i niemail takiej oslony to wziol wyciol plat z blachy i przymierzyl do oryginalnej oslony i doklepal gdzie brakowalo i ma teraz nawet lepiej niz ta plastikowa bo wiadomo ze to zawsze mocniejsze. jak masz czas sie w to pobawic to sprubuj.
a i jeszcze jedno bierz oryginal
[ Dodano: 2007-05-09, 09:30 ]
jest jeszcze jedna opbja mój kumpel niedawno kupil b4 1.9tdi i niemail takiej oslony to wziol wyciol plat z blachy i przymierzyl do oryginalnej oslony i doklepal gdzie brakowalo i ma teraz nawet lepiej niz ta plastikowa bo wiadomo ze to zawsze mocniejsze. jak masz czas sie w to pobawic to sprubuj.