Aha, czyli lampy mogą siedzieć na miejscu?
Dzięx
[80B4]Opadniety zderzak przedni
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
witam wszystkich forumowiczów:) poszukuje właśnie tego samego elementu co jest zaznaczony w kółku na zdjęciu...niestety nie mogę go znaleźć albo nie wiem już jak szukać...pomocy, dodam jeszcze, że poszukuję oprócz tego elementu jeszcze jednego, mianowicie śruby i blaszki mocującej pokrywę silnika (plastik z napisem TDI)są 3 śruby 2 od góry na głowicy i z boku, a ja właśnie potrzebuję tą na głowicy ale od strony przedniego pasa, proszę o info, bądź rzetelną poradę czym można w miarę logiczny sposób zastąpić mocowanie zderzaka, albo link z aukcją, bądź może ma ktoś coś takiego do opchnięcia??pozdro
Ten kątownik to sobie zamów w serwisie Audi, tu masz numer katownik srodek 895 807 266 F, koszt 25-30zł. Nie polecam tego robić bo i tak pęknie jak zaczniesz naciagać za mocno zderzak, najlepiej sam sobie taki zrób z metalu. Jak składałem zderzak RS2 na aucie, który był tak zmasakrowany że nie było uchwytów bocznych na błotniki nawet, głownie mocowania już klejone itp itd. Po miesiącu klejenia itd na blotnikach leży perfekcyjnie, a pod maską wisi. Główne uchwyty już podniesione max, trzeba będzie rzeźbic. Życzę wszystkim dużo cierpliwości w poprawianiu po kimś i po sobie samym. :roll:
[ Dodano: 2012-11-17, 18:54 ]
Śruba i blaszka - prosto na serwis, cena śmiech, a na szrocie taniej nie kupisz.
[ Dodano: 2012-11-17, 18:54 ]
Śruba i blaszka - prosto na serwis, cena śmiech, a na szrocie taniej nie kupisz.