[Audi B3 od Kojaka] >skóra, zabudowa, -70/50 str. 23
-
- Audi 80 Klub
Dawno mnie nie było i przyszedł czas aby uaktualnić swój temat przez ten czas trochę rzeczy zostało dodane <ok>
1. Nowa końcówka wydechu
2. Dystanse 20 mm na których autko wygląda o wiele szerzej :mrgreen:
3. Roleta
4. Nowe radio SONY CDX-M850MP X-plod 4x52
5. Nowe dekielki na felgi "76"
6. Nowe naklejki: "krzyż maltański" i "Aloha"
7. Kultowe kostki na lusterko
8. Kultowa czapeczka do kluczyków
1. Nowa końcówka wydechu
2. Dystanse 20 mm na których autko wygląda o wiele szerzej :mrgreen:
3. Roleta
4. Nowe radio SONY CDX-M850MP X-plod 4x52
5. Nowe dekielki na felgi "76"
6. Nowe naklejki: "krzyż maltański" i "Aloha"
7. Kultowe kostki na lusterko
8. Kultowa czapeczka do kluczyków
ładny zadbany audik , ale ani german ani cult to nie jest :roll:
I choćbyś nakleił milion nalepek i wsadził drugie tyle gadżetów to to tego faktu nie zmieni. Poki nie będzie w tym aucie konkretnej gleby i felg to twierdzenia że auto jest zrobone w german stylu jest bardzo na wyrost. Poza tym tak jak napisał Duo pomieszałeś wszystko co sie dało. Zobacz jak wyglądała B3 Glenia na BBS RS to zrozumiesz o co mi mniej wiecej chodzi
P.S. Stosując dystanse niestety ale trzeba sie liczyć z częstszą wymianą łożysk, coś za coś.
I choćbyś nakleił milion nalepek i wsadził drugie tyle gadżetów to to tego faktu nie zmieni. Poki nie będzie w tym aucie konkretnej gleby i felg to twierdzenia że auto jest zrobone w german stylu jest bardzo na wyrost. Poza tym tak jak napisał Duo pomieszałeś wszystko co sie dało. Zobacz jak wyglądała B3 Glenia na BBS RS to zrozumiesz o co mi mniej wiecej chodzi
P.S. Stosując dystanse niestety ale trzeba sie liczyć z częstszą wymianą łożysk, coś za coś.
ehh... ja tam swoją b3 nigdy za culta jakiegoś nie uważałem bo do tego to każdej b3 daleko jeszcze chociażby ze wzgledu na latka, jesli już to moja bliżej GERMAN była.....
ale temat jest o furze kojaka-więc:
-naklejeczki mogą być dopełnieniem całości, na tą chwilę dały festyn
-felgi kompletnie zwyczajne i kompletnie nie podchodzą, uwżam że już lepiej by wyglądały oryginalne speedliny skręcane w polerce(sprzedasz te za 400-500zł i myślę że da się znaleźć)
-bez zawiasu nie ma nic-a tutaj jak widać auto stoi jak koza na pastwisku
-diabeł tkwi w szczegółach i jak chcesz auto stricte german albo cult to TO radyjko się nie nadaję, chcesz klimatu poszukaj oryginału AUDI kaseciaka z tamtych lat(jakbym poszukał to może jeszcze znajde w gratach)
-dystanse do wyrzucenia bo i tak nic tu nie dają żadnej"szerokości"nie ma....
-bra do wywalenia wogóleee nie pasuje do b3
P.S. no i na zdjęciu widać że tarcze hamulcowe też mówią powoli "dość"
ale temat jest o furze kojaka-więc:
-naklejeczki mogą być dopełnieniem całości, na tą chwilę dały festyn
-felgi kompletnie zwyczajne i kompletnie nie podchodzą, uwżam że już lepiej by wyglądały oryginalne speedliny skręcane w polerce(sprzedasz te za 400-500zł i myślę że da się znaleźć)
-bez zawiasu nie ma nic-a tutaj jak widać auto stoi jak koza na pastwisku
-diabeł tkwi w szczegółach i jak chcesz auto stricte german albo cult to TO radyjko się nie nadaję, chcesz klimatu poszukaj oryginału AUDI kaseciaka z tamtych lat(jakbym poszukał to może jeszcze znajde w gratach)
-dystanse do wyrzucenia bo i tak nic tu nie dają żadnej"szerokości"nie ma....
-bra do wywalenia wogóleee nie pasuje do b3
P.S. no i na zdjęciu widać że tarcze hamulcowe też mówią powoli "dość"
Ładnie teraz wygląda , ale niestety muszę zgodzić sie z kolegami wyzej. Za mna też chodzi Cult ale żeby B3ka była cultowa to przynajmniej jeszcze z 5 lat trzeba poczekac. Przede wszystkim tak jak koledzy wspominali wywal te felgi i radio i ładuj tylko elementy z epoki- radio albo ori albo jakis kaseciak topowy z tamtych lat , we wnętrzu jakieś fajne ciekawe wyposażenie, tapicerka najlepiej welur. Na zewnatrz uznałem że założe pakiet Kamei, ewentualnie pozostań w serii z czarnymi zderzakami. Co do felg to zgadzam sie ze speedline bardzo fajnie by wyglądały, te fele co masz są za nowoczesne