[ 1.9 TDI 1Z] przegub wewnetrzny
-
- Forum Audi 80
[ 1.9 TDI 1Z] przegub wewnetrzny
wirtam mam pytanie czy przegłub wewnetrzny w audi jest przykrecony na tors 6-gwiazdkowy czy piecio??i jaka cena jest tego przegłubu??pozdrawiam
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
witam potrzebuje schemat jak wymienic przegub wewnetrzny i jakie beda potrzebne do tego narzedzia pozdro :mrgreen:
[ Dodano: 2010-07-21, 19:28 ]
heyka bylem w sklepie i za przegub wewnetrzny zaspiewali mi 800zl po znizkach czy ta cena jest realna czy porpostu robia ludzi w balona na ich nie wiedzy ?? powiedzieli mi ze ten przegub jest na stale polaczony z pol oska czy to prawda ? prosze o wypowiedz w temacie
[ Dodano: 2010-07-21, 19:28 ]
heyka bylem w sklepie i za przegub wewnetrzny zaspiewali mi 800zl po znizkach czy ta cena jest realna czy porpostu robia ludzi w balona na ich nie wiedzy ?? powiedzieli mi ze ten przegub jest na stale polaczony z pol oska czy to prawda ? prosze o wypowiedz w temacie
to, że przegub wewnętrzny jest połączony na stałe z półośką to totalna bzdura, a ta cena to nie mam pojęcia z kąd jest :roll: czyżby z kosmosu ? :oops:
cena ze wewnętrzny przegub jest taka sama jak zewnętrzny lub bardzo podobna <ok>
P.S. przykładowy link do przegubu -----> http://moto.allegro.pl/item1147134964_a ... ville.html nie wiem czy dobre one są, ale jak u nas zmienialiśmy w ABK to tylko SPIDAN wytrzymał już do końca <urodziny>
cena ze wewnętrzny przegub jest taka sama jak zewnętrzny lub bardzo podobna <ok>
P.S. przykładowy link do przegubu -----> http://moto.allegro.pl/item1147134964_a ... ville.html nie wiem czy dobre one są, ale jak u nas zmienialiśmy w ABK to tylko SPIDAN wytrzymał już do końca <urodziny>
Prawda jest taka, że przegub wewnętrzny w TDI jest niewymienialny. Co innego w benzynie.
Można go zdjąć oczywiście, ale zamiennika nowego nie dostaniemy niestety, jedynie cała nowa półośka lub używka.
Jeżeli kolego będziesz wymieniał z prawej strony czyli od strony pasażera to będziesz miał jeszcze do odkręcenia wydech,
Można go zdjąć oczywiście, ale zamiennika nowego nie dostaniemy niestety, jedynie cała nowa półośka lub używka.
Jeżeli kolego będziesz wymieniał z prawej strony czyli od strony pasażera to będziesz miał jeszcze do odkręcenia wydech,
czyli przegub wewnetrzny jest razem z pol osia i jaka moze byc tego cena mowimy o nowej sztuce [lewa strona] a i czy da sie ten przegub zregenerowac ?
dubbler, a jak moge wiedziec to ile dawalas za to ??
no czekam jutro na odpowiedz kumpla bo ma dzwonic po hurtowniach i moze sie duzy rabacik dostanie :mrgreen: bo dac 800zl to troche przesada jak na moje no ale coz w koncu do pl
dubbler, a jak moge wiedziec to ile dawalas za to ??
no czekam jutro na odpowiedz kumpla bo ma dzwonic po hurtowniach i moze sie duzy rabacik dostanie :mrgreen: bo dac 800zl to troche przesada jak na moje no ale coz w koncu do pl