Audi 80 Avant Biała lala renowacja felg
Audi 80 Avant Biała lala renowacja felg
Siema!
Mój pierwszy samochód.Przycięmniłem szyby i założyłem 16 calowe alusy z oponami Pireli 205/55/16 beczwóreczka jest z listopada 92 roku. Przebieg 248 000,a silnik wygląda jakby miał 100tyś mniej,pracuje idealnie,nie słychać jak chodzi Do poprawki mam tylnią klape bo korozja go chwyciła pod szybą w typowym miejscu gdzie się woda zbiera
Silnik ABK 2,0 Skrzynia niestety automat... brakuje "wajchowania" biegami, ale da sie przyzwyczaic.
Wyposażenie:
ABS,
Klimatyzacja,
Wspomaganie,
Poduszka kierowcy,
Eletryczny szyberdach,
Centralny zamek,
Elektryczna regulacja reflektorów,
Zabrałem sie za odnowienie moich stalowych felg na ktore zaloze oponki zimowe Felgi byly troche podrdzewiale i wyblakle wyszlifowalem je do golego metalu nalozylem podkladl a nastepnie farbe i o to efekt Wkrotce umieszcze fotki jak samochod bedzie wygladal na nowych kołkach
Mój pierwszy samochód.Przycięmniłem szyby i założyłem 16 calowe alusy z oponami Pireli 205/55/16 beczwóreczka jest z listopada 92 roku. Przebieg 248 000,a silnik wygląda jakby miał 100tyś mniej,pracuje idealnie,nie słychać jak chodzi Do poprawki mam tylnią klape bo korozja go chwyciła pod szybą w typowym miejscu gdzie się woda zbiera
Silnik ABK 2,0 Skrzynia niestety automat... brakuje "wajchowania" biegami, ale da sie przyzwyczaic.
Wyposażenie:
ABS,
Klimatyzacja,
Wspomaganie,
Poduszka kierowcy,
Eletryczny szyberdach,
Centralny zamek,
Elektryczna regulacja reflektorów,
Zabrałem sie za odnowienie moich stalowych felg na ktore zaloze oponki zimowe Felgi byly troche podrdzewiale i wyblakle wyszlifowalem je do golego metalu nalozylem podkladl a nastepnie farbe i o to efekt Wkrotce umieszcze fotki jak samochod bedzie wygladal na nowych kołkach
Ostatnio zmieniony 02 lis 2009, 14:14 przez bukaj, łącznie zmieniany 1 raz.
bukaj, gratki za zakup tak ladnego audika szkoda tylko ze nie manual lecz coz do wszystkiego idzie sie przyzwyczaic :mrgreen: bialy kolorek zawsze mi sie podoabal do tego bym dodal czarne elementy takie jak np. felgi z czarnym srodkiem i polerowanym rantem lampi przod i tyl na czarno no i dach, lusterka i grill tez na czarno i bylo by grubo
Re: Audi 80 Avant
hmm czy ja wiem niestety, automacik całkiem fajny choc wiadomo chcialoby sie troszke pogimnastykowac ale szczerze mowiąc patrze na to autko i zdecydowanie pasuje mi do niego automacikbukaj pisze:Siema!
przydalyby się jakieś fotki z wnętrza, i jakieś plany na przysżłośc
a tak gratuluje bardzo zadbanego autka