Mój pierwszy samochód.Przycięmniłem szyby i założyłem 16 calowe alusy z oponami Pireli 205/55/16 beczwóreczka jest z listopada 92 roku. Przebieg 248 000,a silnik wygląda jakby miał 100tyś mniej,pracuje idealnie,nie słychać jak chodzi Do poprawki mam tylnią klape bo korozja go chwyciła pod szybą w typowym miejscu gdzie się woda zbiera
Silnik ABK 2,0 Skrzynia niestety automat... brakuje "wajchowania" biegami, ale da sie przyzwyczaic.
Zabrałem sie za odnowienie moich stalowych felg na ktore zaloze oponki zimowe Felgi byly troche podrdzewiale i wyblakle wyszlifowalem je do golego metalu nalozylem podkladl a nastepnie farbe i o to efekt Wkrotce umieszcze fotki jak samochod bedzie wygladal na nowych kołkach
Ostatnio zmieniony 02 lis 2009, 14:14 przez bukaj, łącznie zmieniany 1 raz.
bukaj, gratki za zakup tak ladnego audika szkoda tylko ze nie manual lecz coz do wszystkiego idzie sie przyzwyczaic :mrgreen: bialy kolorek zawsze mi sie podoabal do tego bym dodal czarne elementy takie jak np. felgi z czarnym srodkiem i polerowanym rantem lampi przod i tyl na czarno no i dach, lusterka i grill tez na czarno i bylo by grubo
Silnik ABK 2,0 Skrzynia niestety automat... brakuje "wajchowania" biegami, ale da sie przyzwyczaic.
hmm czy ja wiem niestety, automacik całkiem fajny choc wiadomo chcialoby sie troszke pogimnastykowac ale szczerze mowiąc patrze na to autko i zdecydowanie pasuje mi do niego automacik
przydalyby się jakieś fotki z wnętrza, i jakieś plany na przysżłośc