[ SIMSON S51 ] mój zabytek
Ja też mam sr50 z '86r, tylko że 3-biegowy . Już wiele razy myślałem o wymianie skrzyni na 4-biegową ale jakoś tak nie mogę się zebrać. Na allegro można wyrwać zestaw za 80-120zł. Może kiedyś się uda.
Co prawda przez większość czasu stoi w garażu nie używany ale tak jakoś sentyment mam do niego i nie sprzedaje . Posiadam jeszcze Rometa 205 '89r i WSK 125 po tacie :mrgreen:
Co prawda przez większość czasu stoi w garażu nie używany ale tak jakoś sentyment mam do niego i nie sprzedaje . Posiadam jeszcze Rometa 205 '89r i WSK 125 po tacie :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
Ahh Simso;) Muszę się pochwalić ze staoją u mnie w garażu trzy:D Jeden mój 3 biegowy sprowadzony z niemcowni z przebiegiem 300km, do tej pory silnik nigdy nie dłubany, jak na nim śmigałem to zamykałem licznik(80km/h) ciągnie do tej pory jak głupi:D Drugi Ojca 4 biegowy z elektronicznym zapłonem, od nowości w rodzinie;) a Trzeci na Części:p bez siedzenia itd, ale posiedziec troche też będzie jeździć. Trochę jest zmęczony życiem:D
Ktoś proponował polski cylinder 60ccm powiem tyle jeździłem i mówię stanowcze NIE:D Oryginał szwabski cylinder i tłok dotrzeć i lata jak suszarka:D:D
NO nie śmiejcie się byłem kiedyś maniakiem takich sprzętów, teraz wole 0000:)
Ktoś proponował polski cylinder 60ccm powiem tyle jeździłem i mówię stanowcze NIE:D Oryginał szwabski cylinder i tłok dotrzeć i lata jak suszarka:D:D
NO nie śmiejcie się byłem kiedyś maniakiem takich sprzętów, teraz wole 0000:)
-
- Forum Audi 80