[b4] Lampy przednie - brewki
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
Spróbuj sobie moze sam wykombinowa ctakie brewki ja robiłęm do starej B3 ojca bo nie byłożadnych które mi sie podobaja ogolnie większość zasłąnia pasek refletora od góry i od boku średnio to wgląda
Można coś pokombinować na włąsnymi brewkami w stylu bad look :evil: wtedy tylko od lewej strony zaczynajac bedziemy zmneijszać grubość listwy
To nawet łatwewystarczy reflektor pokryć sobie folią elekrostatyczna lub czymś podobnym (ze 2 warstwy) potem przykłądamy sobie matę szkalną moczymy oędzeleczkiem żywicą
potem potem jak przyszchnie telikatnie tak zeby sie nie kleiło przyciać wg uznania potem kolejna warstwa ...szpachlumemy malujemy i zakałdamy na silikon do okien
Nie ma to jak samemu coś wykombinować we wlasnym samochodzi
MOżecie być pewni żę drugich takich samych nie spotkacie
Lub druga moząliwość kupić ten pierwszy model i samemu troche sobie je poszerzyć włóknem i szpachlą z jednej strony tzn tej blizej grila wtedy bedzie leipj wygladało
Można coś pokombinować na włąsnymi brewkami w stylu bad look :evil: wtedy tylko od lewej strony zaczynajac bedziemy zmneijszać grubość listwy
To nawet łatwewystarczy reflektor pokryć sobie folią elekrostatyczna lub czymś podobnym (ze 2 warstwy) potem przykłądamy sobie matę szkalną moczymy oędzeleczkiem żywicą
potem potem jak przyszchnie telikatnie tak zeby sie nie kleiło przyciać wg uznania potem kolejna warstwa ...szpachlumemy malujemy i zakałdamy na silikon do okien
Nie ma to jak samemu coś wykombinować we wlasnym samochodzi
MOżecie być pewni żę drugich takich samych nie spotkacie
Lub druga moząliwość kupić ten pierwszy model i samemu troche sobie je poszerzyć włóknem i szpachlą z jednej strony tzn tej blizej grila wtedy bedzie leipj wygladało
- hołard
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 AAN
Dla mnie osobiście taka maska jak ta http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/df6 ... 4a1be.html to jakieś nieporozumienie, krzywda dla marki i tyle. Przecież audi ma taki piękny kształt lamp (same w sobie wyglądają dynamicznie) nie ma potrzeby ich upiękniac (przerabiać) na siłe. Pozdrawiam
Brewki pierwsze i drugie..dla mnie dno (sorry za szczerosc, ale pierwsze sa jakies takie "ciosane" a drugie..przerazily mnie na drodze...kiszka )..z reszta nigdy nie bylem zwolennikiem tego zabiegu w audi. No ale jako ze w rodzinie pojawila sie 80 z soczewkami i brewkami tak juz zostaly i sa..ale nie takie z PL allegro, szczerze mowiac przyzwyczailem sie A wyglada to tak..innego zdjecia nie mam:
-
- Forum Audi 80