[b4] Lampy tylne - A6 C4 > b4 sedan
witam, ja troszeczkę odgrzeję temacik, w to chłodne popołudnie... cholernie podoba mi się pupa od a6 c4, chodzi mi o blendę w 2 poście. a b4 też to ładnie wygląda. mam możliwość odkręcenia blendę z lampami z rozbitka, wie ktoś może czy bardzo jest dużo pracy przy mocowaniu lamp i blendy? gra warta zachodu??
Mogę rozwinąć <ok>
Otóż lampy z a6 c4 są u dołu jakby szersze i wyglądaja po za klape i nie zgrywają się z kierunkami. Żeby je założyć to trzeba przerabiać klapę czyli ciąć i powiększać wnękę na dole lamp.
Chyba że ktoś jest takim magikiem że te lampy od a6 c4 u dołu zwęzi ale nie wiem czy to się uda bo jak zrobić mocowania na żarówki i bolce na przykręcenie tych lamp i żeby lampy były szczelne.
Aha i jeszcze jedno trzeba tez wiercić drugie otwory na te lampy bo od ori dziur są przesunięte około 1cm w stronę tablicy rejestracyjnej.
To tyle więc jak ktoś czuje się na siłach i nie szkoda mu klapy więc można rezać <ok>
Pozdro
Otóż lampy z a6 c4 są u dołu jakby szersze i wyglądaja po za klape i nie zgrywają się z kierunkami. Żeby je założyć to trzeba przerabiać klapę czyli ciąć i powiększać wnękę na dole lamp.
Chyba że ktoś jest takim magikiem że te lampy od a6 c4 u dołu zwęzi ale nie wiem czy to się uda bo jak zrobić mocowania na żarówki i bolce na przykręcenie tych lamp i żeby lampy były szczelne.
Aha i jeszcze jedno trzeba tez wiercić drugie otwory na te lampy bo od ori dziur są przesunięte około 1cm w stronę tablicy rejestracyjnej.
To tyle więc jak ktoś czuje się na siłach i nie szkoda mu klapy więc można rezać <ok>
Pozdro
... Nie trzeba się nic męczyć tylko oddać lakiernikowi i niech robiDYZIO pisze:Mogę rozwinąć <ok>
Pozdro
Miałem je założyć ale nie starczyło funduszy i towarł sprzedałem, i raczej USA założę
DYZIU jek Ci tylko dół nie pasował to zmierz jeszcze raz , tylko dobrze .. bo lampy od C4 są "mocno za grube" na górze i zeby się zmieściły trzeba pogłebiać wnękę w klapie na górzeDYZIO pisze:Mogę rozwinąć <ok>
Pozdro
... Tak jestem zgadzam się z Łukaszem, sam kozakowałem a jednak wyszło na jego 8-)duo pisze: DYZIU jek Ci tylko dół nie pasował to zmierz jeszcze raz , tylko dobrze .. bo lampy od C4 są "mocno za grube" na górze i zeby się zmieściły trzeba pogłebiać wnękę w klapie na górze
Oczywiście temat do ogarnięcia przez kumatego lakiernika i już zero brudzenia rąk, a samemu to i tak się nie zrobi bo później trzeba ciąć malować więc odpuście sobie zebrać części i niech lakiernik to zrobi <ok>