Przywitaj się z nami
-
Krzysztof18
- Forum Audi 80

ello,
Mati z okolic Opola, jestem od pół roku właścicielem AUDI 80 b4 ABK, stronkę znalazłem przypadkowo szukając informacji o audiczce, często na niej goszczę i bardzo mnie cieszy że coś takiego istnieje bo naprawdę sie przydaje... pozdrawiam wszystkich właścicieli AUDI OOOO ŁĄCZMY SIE I POMAGAJMY SOBIE, DZIĘKI NAM NIE JEDNA AUDICA MOŻE JESZCZE OŻYC :mrgreen:
Mati z okolic Opola, jestem od pół roku właścicielem AUDI 80 b4 ABK, stronkę znalazłem przypadkowo szukając informacji o audiczce, często na niej goszczę i bardzo mnie cieszy że coś takiego istnieje bo naprawdę sie przydaje... pozdrawiam wszystkich właścicieli AUDI OOOO ŁĄCZMY SIE I POMAGAJMY SOBIE, DZIĘKI NAM NIE JEDNA AUDICA MOŻE JESZCZE OŻYC :mrgreen:
Już jakiś czas temu pochwaliłem się Audiolą, ale przyszedł czas żeby się przedstawić w końcu
. Mam na imię Max, mieszkam w okolicach Czechowic. Auto, które już zostało poznane formalnie jeszcze nie nalezy do mnie, ale za trochę ponad 2 tygodnie egzamin i jak szczęście dopisze za niecałe 2 miesiące "be trójeczka" przejdzie w moje ręce <ok> .
Re: Przywitaj się z nami
witam! mam na imie damian i jestem ze Złocienca, posiadam audi 80 B4 z 94 r. sedan, forum znalazlem sam jakis czas temu i bardzo mi pomogl. Dziekuje!
Sebastian Szczecin.
Od kilku dni szczęśliwy posiadacz Audi 80 b3 r.90 1.8S benzynka. z częściowym nadwoziem z b4. Sedan.
Na to forum natknąłem sie w sumie całkiem przypadkowo ale już czuje ze w kilku aspektach mi pomożecie.
tez służę pomocą.
Pozdrawiam.
Od kilku dni szczęśliwy posiadacz Audi 80 b3 r.90 1.8S benzynka. z częściowym nadwoziem z b4. Sedan.
Na to forum natknąłem sie w sumie całkiem przypadkowo ale już czuje ze w kilku aspektach mi pomożecie.
tez służę pomocą.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2009, 22:37 przez bastian, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam :)
Witam 
Jestem Kamil i pochodzę z Gdańska
Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem Audi 80 B4 avant
2,6 l z Gazem
150 kucy
(wcześniej przez 5 lat jeździłem Jettą II z silnikiem 1,6 z 75 kucami)
To na razie tyle
Jak będę miał zdjęcia to nie omieszkam się pochwalić zakupem 
Pozdrawiam z deszczowego Gdańska
Jestem Kamil i pochodzę z Gdańska
Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem Audi 80 B4 avant
2,6 l z Gazem
(wcześniej przez 5 lat jeździłem Jettą II z silnikiem 1,6 z 75 kucami)
To na razie tyle
Pozdrawiam z deszczowego Gdańska
Witam serdecznie! 
Jezdze juz druga 80-tka, pierwsza miałem ABK, a teraz NG
Z racji tego ze jest zagazowana, to juz pisze temacik z prosba o pomoc
Ale to nie tutaj o problemach
Na imie mam Rafał, mieszkam na Śląsku, Chorzów i okolice!
W razie czego chetnie słuze pomocą wszystkim klubowiczom!
oczywiscie w miare możliwości i umiejetnosci
Jezdze juz druga 80-tka, pierwsza miałem ABK, a teraz NG
Z racji tego ze jest zagazowana, to juz pisze temacik z prosba o pomoc
Ale to nie tutaj o problemach
Na imie mam Rafał, mieszkam na Śląsku, Chorzów i okolice!
W razie czego chetnie słuze pomocą wszystkim klubowiczom!
oczywiscie w miare możliwości i umiejetnosci