[80 B3 1.8s LPG autmat] Bardzo wyskie spalanie 19 litrow LPG
Kolego filtr masz na wierzchu,zazwyczaj blisko lub na reduktorem. Obudowa jest chyba metalowa,wygląda jak (malutki garnek).Trzeba ją odkręcić (klucz oczkowy chyba 17). A co do waszego spalania to faktycznie dużo, moja niunia 2.8 w trasie pali 12 l gazu
P.S Kolego a sprawdzałeś szczelność całej instalacji?? Może gazownicy - magicy zrobili Ci gdzieś dziurkę na wężu lub gdzieś indziej i gaz sobie pomału ucieka...
P.S Kolego a sprawdzałeś szczelność całej instalacji?? Może gazownicy - magicy zrobili Ci gdzieś dziurkę na wężu lub gdzieś indziej i gaz sobie pomału ucieka...
Ostatnio zmieniony 09 paź 2009, 19:58 przez zakwapl, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mateusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.0 ACE
- Kontakt:
ma ktos moze foto gdzie to sie znajduje pozdrawiam
[ Dodano: 2009-10-09, 19:56 ]
juz znalazlem fotke teraz pozostaje sprawdzc=ic czywymiana cos da czekam na wasze slugestie co mzoe byc powodem tego spalania gazu
[ Dodano: 2009-10-12, 17:28 ]
filterek wymieniony hmm powiem tak wyjolem cos i wlozylem filter bo to co tam sie znajdowalo to nawet nie przypominalo filtrs polamany plastik ale to pewnie od cisnienia brudu i starosci ale spalanie nie zmienilo sie wiec jestem w kropce ...
[ Dodano: 2009-10-09, 19:56 ]
juz znalazlem fotke teraz pozostaje sprawdzc=ic czywymiana cos da czekam na wasze slugestie co mzoe byc powodem tego spalania gazu
[ Dodano: 2009-10-12, 17:28 ]
filterek wymieniony hmm powiem tak wyjolem cos i wlozylem filter bo to co tam sie znajdowalo to nawet nie przypominalo filtrs polamany plastik ale to pewnie od cisnienia brudu i starosci ale spalanie nie zmienilo sie wiec jestem w kropce ...