cobra pisze: Przy wymianie softa i wtrysków z AFNa wyciagniesz max 110PS :mrgreen:
Wtryski ASV + wirusik i MAX 130PS :!: :shock:[/quote]
to co można z 1.9 TDI 90km wyciągnąć 130km ?? jaki to koszt ??
cobra pisze: Przy wymianie softa i wtrysków z AFNa wyciagniesz max 110PS :mrgreen:
a co jesli nie ma serii?? czy chipy nie są programowane pod konkretne auto i stan w jakim znajduje sie silnik??zgredek27 pisze:
N i do tego przed wrzuceniem wirusa trzeba miec pewnosc ze auto trzyma serie..bo pewnie w wiekszosci juz kilka kucyków ucieklo, wiec najpierw nalezy doprowadzic samochod do jak juz mowilem Serii.
...wtedy nikt nie da Ci gwarancji na założonego chipaostek pisze:w kilkunastoletnim aucie raczej male szanse zeby wszystkie koniki byly na swoim miejscu Rozumiem wiec ze ma byc mozliwie blisko serii... a co jesli tych koni jest ponizej tej pewnej dopuszczalnej granicy? Remont silnika jesli bede chcial zczipować?
i tak nikt ci nie da gwarancji, jak ma się silnik wysrać to się ...... masz 200 tysi przelatane i kto Ci da gwarancję :lol:FranoF1 pisze: ...wtedy nikt nie da Ci gwarancji na założonego chipaObrazek
nie wiem u kogo byś chciał dać zrobić chipa, ale widocznie nie tam gdzie ja, czyli profesjonalny zakład i na pewno nie chip za 700 złociszyminon1 pisze:i tak nikt ci nie da gwarancji, jak ma się silnik wysrać to się ...... masz 200 tysi przelatane i kto Ci da gwarancję :lol:FranoF1 pisze: ...wtedy nikt nie da Ci gwarancji na założonego chipaObrazek
Do 1Z Rogalotti zrobi za 800zł, przynajmniej tak mi mówił, ale wtedy nie wyrobiłem sięz kasą :mrgreen: , a tak normalnie to 1200 i w górkęFranoF1 pisze:nie wiem u kogo byś chciał dać zrobić chipa, ale widocznie nie tam gdzie ja, czyli profesjonalny zakład i na pewno nie chip za 700 złociszyObrazekminon1 pisze:i tak nikt ci nie da gwarancji, jak ma się silnik wysrać to się ...... masz 200 tysi przelatane i kto Ci da gwarancję :lol:FranoF1 pisze: ...wtedy nikt nie da Ci gwarancji na założonego chipaObrazek