OK Koledzy nic nie bede ripostowal, bo szkoda zdrowia... Macie racje, troszke mnie ponioslo, zly tydzien mialem, i przepraszam wszystkich za swoje wygorowane widzi-misie.... Faktycznie duzo z autem nie zrobilem, zeby odrazu szpanowac i wogole, Piszecie gleba, chodzi mi to caly czas po glowie, wiem ze by wypasnie wtedy wygladala, ale ja juz mam swoje lata, kregoslup nie domaga, o plomby sie nie martwie bo zeby mam robione kanalowo, hehe...
otoz C4 jest autem duzym, wygodnym i nie oplaca sie dla samego wygladu rezygnowac z luksusu podrozowania po naszych cudownym drogach... Audi C4 juz takie jest ze stoi jak KOZA i chyba tak juz zostanie, poniewaz spodobalo mi sie plyniecie po dziurach naszych drog... Co do felg te na fotkach to 17... docelowo maja byc 18 w takim samym wzorze i dla mnie to ladna opcja do tego auta, mialy byc fele od Merca, ale sadze ze nawet na Mercach te felgi czasami sa bez wyrazu...
Lapmy tylne, tak wiem, wiem sa w Polsce C4 z takimi lampami, ja jedynie moge powiedziec ze mam jako jedyny caly kpl. z naroznymi czerwonymi i z blenda ktora jest serio ciezko dostepna... Przednie swiatla to maik-up buzi razem z grillem bez znaczka.. chcialbym dorwac kierunki US/Japan i wtedy swiatla by wrocily w orginal ( przednie ) zeby sie nie gryzlo jedno z drugim... Co do wydechu, moja chora wizja miala wygladac ze tlumik wychodzi z boku zaraz przy tylnych drzwiach, ale wtedy bylo by glosno nawet w srodku, i przeciez to nie drag-ster... W srodku wielkich zmian nie ma, oprocz amerykanskiego ori licznika z S6, podmaska zagoscil Picasso... moze to i lepiej wyglada, moze i gorzej... Mnie sie podoba
Na koniec chcialbym cos jeszcze zrobic bo pomysl mi lata po glowie, ale nie wiem czy przypadkiem wczesniej nie sprzedam auta, bo juz mialem 3 oferty od innych zapalencow...
Pozdrawiam i no coz PEACE... Przepraszam koledzy za swoje Ciente Riposty...
Obiecuje poprawe.