Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Audi S6/C4 spec USA by ANGEL

Zamknięte ale dostępne tematy, własnych zdjęć samochodów do obejrzenia.
Awatar użytkownika
Krycha
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Krystian
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.6 ABC
Kontakt:

Post autor: Krycha » 02 paź 2009, 20:56

wysio pisze:Dla Anioła to auto jest najcudniejsze na całym świecie , lubelszczyznie i galaktyce i nie przestawicie jego myślenia to jest jego zdanie i już ! A czy w/g was jest ono wyolbrzymione czy nie to raczej o gustach się nie dyskutuje i należy to przemilczeć a nie atakować
No niestety przyjacielu, ale jak ktoś wrzuca zdjęcia na forum w celu pokazania auta musi się liczyć z tym że komuś może się nie podobać jego auto/jego zdanie/ jego mody itp itp.

Tak więc bronić go nie musisz, bo jak ma gdzieś Nasze zdanie to albo weźnie to pod uwagę i dzielnie zripostuje cięte uwagi albo po prostu oleje :)

Awatar użytkownika
shellah
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Artur
Model: Inny
Nadwozie: Coupe
Silnik: 2.8 AAH+lpg

Post autor: shellah » 02 paź 2009, 22:15

Jak na serię S6 nawet ładna <ok> jak się takie auto kupuje to raczej dużo zmian wprowadzić nie można :mrgreen: fele,gleba,tłumik i po sprawie :-P
Ciekaw jestem nowych modów-na czym będą polegać <ok>
Jak Słonik napisał sedan jest fajniejszy i na Lubelszczyźnie a dokładnie Bazanów k/Ryk jest granatowe S6 sedan na full opcji mojego mechanika speca od audi i wcale od twojego nie odbiega :-P ale przyznam masz się z czego cieszyć <tance>

Awatar użytkownika
LU_ANGEL
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: LU_ANGEL » 03 paź 2009, 09:45

OK Koledzy nic nie bede ripostowal, bo szkoda zdrowia... Macie racje, troszke mnie ponioslo, zly tydzien mialem, i przepraszam wszystkich za swoje wygorowane widzi-misie.... Faktycznie duzo z autem nie zrobilem, zeby odrazu szpanowac i wogole, Piszecie gleba, chodzi mi to caly czas po glowie, wiem ze by wypasnie wtedy wygladala, ale ja juz mam swoje lata, kregoslup nie domaga, o plomby sie nie martwie bo zeby mam robione kanalowo, hehe...
otoz C4 jest autem duzym, wygodnym i nie oplaca sie dla samego wygladu rezygnowac z luksusu podrozowania po naszych cudownym drogach... Audi C4 juz takie jest ze stoi jak KOZA i chyba tak juz zostanie, poniewaz spodobalo mi sie plyniecie po dziurach naszych drog... Co do felg te na fotkach to 17... docelowo maja byc 18 w takim samym wzorze i dla mnie to ladna opcja do tego auta, mialy byc fele od Merca, ale sadze ze nawet na Mercach te felgi czasami sa bez wyrazu...
Lapmy tylne, tak wiem, wiem sa w Polsce C4 z takimi lampami, ja jedynie moge powiedziec ze mam jako jedyny caly kpl. z naroznymi czerwonymi i z blenda ktora jest serio ciezko dostepna... Przednie swiatla to maik-up buzi razem z grillem bez znaczka.. chcialbym dorwac kierunki US/Japan i wtedy swiatla by wrocily w orginal ( przednie ) zeby sie nie gryzlo jedno z drugim... Co do wydechu, moja chora wizja miala wygladac ze tlumik wychodzi z boku zaraz przy tylnych drzwiach, ale wtedy bylo by glosno nawet w srodku, i przeciez to nie drag-ster... W srodku wielkich zmian nie ma, oprocz amerykanskiego ori licznika z S6, podmaska zagoscil Picasso... moze to i lepiej wyglada, moze i gorzej... Mnie sie podoba

Na koniec chcialbym cos jeszcze zrobic bo pomysl mi lata po glowie, ale nie wiem czy przypadkiem wczesniej nie sprzedam auta, bo juz mialem 3 oferty od innych zapalencow...

Pozdrawiam i no coz PEACE... Przepraszam koledzy za swoje Ciente Riposty...
Obiecuje poprawe.
<piwo>

Awatar użytkownika
Krycha
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Krystian
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.6 ABC
Kontakt:

Post autor: Krycha » 04 paź 2009, 12:42

I już nie będzie kolejnych zmian? Czy to tylko wstępna przymiarka do sprzedaży? :)

Awatar użytkownika
LU_ANGEL
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: LU_ANGEL » 04 paź 2009, 13:50

Wczoraj sprawdzilem Audi... okazalo sie ze jest kaganiec.. Czyli wiadomo ile poleciala Bestia... Obecnie jest to przymiarka, jeżeli sprzedam, to dołoże kase i kupie RS6, Jezeli nie sprzedam, to dalej bede dzialal z tym Audi... Nie mam mu nic do zazucenia, jest obecnie w stanie jakby z Fabryki wyjechalo...

Awatar użytkownika
kris0181
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: kris0181 » 04 paź 2009, 17:50

LU_ANGEL pisze:Obecnie jest to przymiarka, jeżeli sprzedam, to dołoże kase i kupie RS6,
Wariat <ok>

Awatar użytkownika
sagem
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Sebek
Nadwozie: Sedan
Silnik: 1.9 1Z
Kontakt:

Post autor: sagem » 04 paź 2009, 19:15

Mówcie sobie co chcecie, patrząc pod kątem danego modelu, auto bardzo mi się podoba, fajnie że Ska, fajny motorek i bardzo ładnie się prezentuje, ale osobiście dla mnie jest to trochę "krowa" i bardziej mojemu gustowi uchyla się RS2 albo S2 avant.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 04 paź 2009, 23:38

LU_ANGEL pisze:Obecnie jest to przymiarka, jeżeli sprzedam, to dołoże kase i kupie RS6, Jezeli nie sprzedam, to dalej bede dzialal z tym Audi
czyli powtórka z rozrywki :-/

Awatar użytkownika
LU_ANGEL
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: LU_ANGEL » 04 paź 2009, 23:47

DUO a czemu mam sie zatrzymywac, ja slubu nie biore z autkami... Wyleczylem sie z tego...

Awatar użytkownika
LU_ANGEL
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: LU_ANGEL » 11 paź 2009, 09:39

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
LU_ANGEL
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: LU_ANGEL » 11 kwie 2010, 11:05

Oświerzam kotleta..
eSka prezentuje sie teraz tak....

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
MIODEK
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: MIODEK » 11 kwie 2010, 11:20

Wierzyłem jeszcze że eSsaaa stanie na koła i będzie się ślicznie turlać :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
Słonik
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Słonik » 11 kwie 2010, 11:28

Gratuluje udanej reanimacji, wszystko OK :?:
Ładna sucz z niej jest ;-)

Awatar użytkownika
MarcinC
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub
Kontakt:

Post autor: MarcinC » 11 kwie 2010, 11:49

piękna jest :shock:

nie myślałeś aby przyciemnić także przednie szybki ? czy u Was strasznie za to ścigają ? :roll:

Awatar użytkownika
gornik
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: gornik » 13 kwie 2010, 00:32

eSka hałasuje na mieście i denerwuje posiadaczy BMW.

Ścigają u nas za wszystko, Arek i tak ma farta z tablicą.

Zablokowany

Wróć do „Archiwum starych zdjęć.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl