Oj cały 4ro pak mi zszedł zanim ten temat przeczytałem
Po pierwszym tygodniu użytkowania B4 (ABK) zaobserwowałem dwa zjawiska związane najprawdopodobniej z zawieszeniem:
1) Przy ruszaniu z miejsca na skręconych kołach czy to w lewo czy w prawo pojawia się głuchy stuk,dokładnie stuknie raz jakby sprężyna przeskakiwała.Podczas jazdy objaw ten występuje przy mocniejszym dociśnięciu gazu np w zakręcie przy małej prędkości.Objaw jest taki jakby stuknięcie pojawiało się przy naprężeniu całego silnika (któraś poducha??)
2) Ruszamy od 0 i jedziemy ,wszystko przebiega bezproblemowo do prędkości 90km/h wtedy zaczyna szarpać kierownicą ale tylko do 100 po czym ustaje.Strasznie drażniące to jest bo dzisiaj jechałem po takiej drodze że nieszlo jechać inaczej jak własnie ten zakres prędkości

Jest dokładnie tak jak opisuje do 90 nic się nie dzieje po czym zaczyna się trzepaczka i po 100 ustaje.Przy hamowaniu jest to samo i wtedy to dopiero jest wkurzające

Jutro sobie wywarze koła i zobacze czy coś się zmieni.Jeśli nie zmieni to czego szukać na pierwszy ogień??