[80 B4] Podświetlenie zegarka elektronicznego
Brak podswietlenia tablicy rejestracyjnej
Witam mam pytanie a mianowicie mam taki problem nie mam podswietlenia tablicy wszystkie swiatla dzialaja z tylu zarowki sprawdzilem nawet wymenilem na nowe wszystkie bezpieczniki sa dobre wiec co moze sie dziac przeczytalem ze wlasnie w tylniej klapie lamia sie przewody czy jest to mozliwe ze zlamal sie u mnie jeden przewodik ktory wlasnie dostarcza prad do tego podswietlania to podswietlanie ma chyba polaczone z przeciwmgielnym ale nie jestem pewien jest tak trudny dostep do tych kabli wzielem sie za to dzis lecz po chwili stwierdzilem ze w ta pogode nie ma to sensu
piszcie co o tym sadzicie
:?:
piszcie co o tym sadzicie
:?:
[80 B4] Podświetlenie zegarka elektronicznego
Witam!
Odkąd kupiłem Audi to nie dzieła mi podświetlenie zegarka elektronicznego (zegarek chodzi). Bezpieczniki są w porządku. Co może być jeszcze przyczyną?
Acha, nie działa mi również brzęczek od włączonych świateł. Nie wiem, czy jedno z drugim ma jakiś związek Pozdrawiam
Odkąd kupiłem Audi to nie dzieła mi podświetlenie zegarka elektronicznego (zegarek chodzi). Bezpieczniki są w porządku. Co może być jeszcze przyczyną?
Acha, nie działa mi również brzęczek od włączonych świateł. Nie wiem, czy jedno z drugim ma jakiś związek Pozdrawiam
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Hmy, zimne luty, trudno mi to wytłumaczyć, sam osobiście nie wiem jak to wygląda, ale czasem tak jest że wlutujesz np diode i po jakimś dość długim czasie moze przestać działać bo ten lut zaczyna nie przewodzić prądu. Ale wystarczy ze go lutownicom na nowo przelutujesz i juz wszytsko jest ok. NIe wiem czy dobrze mówie, ale zimne luty to chyba takie któe sie nie błyszczą tak jak normalne, ale naprawdę nie jestem pewien.
Witam, jesli chodzi o ten brzeczyk to co z tymi czujnikami drzwiowymi? Jak to sprawdzic? Czy to jest taki mały kikutek co wystaje i co po zamknieciu drzwi sie chowa?. On u mnie wychodzi i chowa sie a brzeczyk nie dziala kiedys zadzialal raz ale tak cicho.. Pewnie brzeczyk padl? Da sie go jakos wymienic?