[b3 1.8 ] Maska z b3 do b4 czy to zagra??
[b3 1.8 ] Maska z b3 do b4 czy to zagra??
Witam wszystkich, tak jak w temacie (to nie pomyłka) mam b3 i szykuję sie na zmianę na b4 jak myslicie przypasuje tam, maska z b3 bo o wiele bardziej mi sie podoba, pewnie powiecie to głupie po co postarzac ale w moim przypadku takie połaczenie najbardziej mi pasuje tył b4 przod b3. z góry dzieki za podpowiedz
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Będziesz musiał zrobić zupełnie odwrotnie, jak w tym przypadku https://audi80.pl/maska-z-b4-do-b3-c ... vt2219.htmrydzudzik pisze:mam b3 i szykuję sie na zmianę na b4 jak myslicie przypasuje tam, maska z b3
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
rydzu Fajnie że zmieniasz na B4. Jeśli zmienisz cały przód to tak jak pisali koledzy będzie to jakoś wyglądało. Pozostanie problem tylko przy odsprzedaży bo o ile za B3 wyglądające jak B4 można by troche $$$ ugrać na nieznającym się kliencie to sprzedając B4 z przodem B3 na 90 % stracisz bo każdy będzie kręcił nosem na taką cene za "ich zdaniem" B3. Chyba że przed sprzedażą powrót do serii. Tak czy siak to Twoja decyzja.
- bieniek1984
- Forum Audi 80
NO sam nie wiem problem odsprzedarzy nie wchodzi w gre bo planuje kupic stare b4 i to raczej ma byc auto na dozywocie 3 w rodzinie to tylko kaprys bo tak naprawdę jeszcze nie widziałem dobrze zrobionego auta w tej wlasnie konfiguracji. Napewno bedzie trzeba pozmieniac błotniki i lampy założyć inny zderzak bo ori z b4 nie zagra z maską b3(może od kupejki b3 podejdzie i trzeba pomyślec o delikatnym posadzeniu bo b4 za wysoko z przodu stoi. Jeśli cos zaczne to napewno zrobie foto story i wrzuce Jeśli ktos ma na sprzedaż b4 niedrogo tak do 6-7 tys prosze o kontakt.
- bieniek1984
- Forum Audi 80
Odświeżam temat.
Planuje wsadzić maskę (samą maskę od b3) Dużo z tym rezania ? czy wchodzi p&p
z lampami mam 2 opcje w tedy z tego co wiem
1. lampy od b4 i zrezany (poszerzony) gril
2. lampy od b3 i ori b3 gril
oczywiście zespolaki te i te
Dużo roboty w obu przypadkach ? chodzi o rezanie, przerabianie jakiś mocowań itp
Dużo roboty w obu przypadkach ? chodzi o rezanie, przerabianie jakiś mocowań itp
Jak patrząc na dwa auta obok siebie to B3 chyba miało po prawej stronie patyczek do stawiania maski w pozycji otwartej a B4 z lewej... ale jak zakładasz z B3 to moze masz siłownik to tylko przykręcasz i po sprawieKuba929rr pisze:Odświeżam temat.
-
- Forum Audi 80