[Wszystkie] ku przestrodze
[Wszystkie] ku przestrodze
koledzy jak wymieniacie tuleje wachaczy z przodu auta czy tez z tylu auta to pamietajcie o tym coby je dokrecic na aucie stojacym na kolach nie na podnosniku bo tuleje moga i najprawdopodobniej sie zerwa i sa bezuzyteczne jak te stare zurzyte ja jak pojechalem po wymianie tulejek w wachaczach z przodu na szarpaki przed ustawieniem zbieznosci to wszystko wyszlo i niestety niewiedza kosztuje :-|
Ostatnio zmieniony 15 maja 2007, 13:53 przez daro26, łącznie zmieniany 1 raz.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
zaq1984, to byli napewno fachowcy? jak tak miales dokrecane to jedz na szarpaki to mozesz sie zdziwic ale mam nadzieje ze sie myle i auto ci jezdzi jak po torach a nie przy dodaniu i odjeciu gazu podczas jazdy nie skreca to w lewo to w prawo
[ Dodano: 2007-05-15, 17:27 ]
sliszew, to nie widac o tak ja tez po wymianie tak myslalem a tu na szarpakach zonk :oops:
[ Dodano: 2007-05-15, 17:27 ]
sliszew, to nie widac o tak ja tez po wymianie tak myslalem a tu na szarpakach zonk :oops:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Mnie czeka wymiana którejś z tulei bo coś mi stuka w zawieszeniu. Jedna tuleja wachacza na bank jest juz do wymiany. Jutro pojade na szarpaki i dowiem sie co jeszcze trzeba wymienić. Tak wiec rada ta jest jak najbardziej na miejscu. Będę pamietał. Dodatkowo posadze siostre jeszcze na siedzeniu kierowcy co by było tak jak fabryka radzi