Nowy wygląd forum
Na wstępie piszę że jest tylko i wyłącznie moja opinia i nikt nie musi się z nią zgadzać.
Nie podoba mi się:
- menu - tło podświetlenia po najechaniu myszą.
- nazwy działów - za dużo czerwieni wg. mnie biały by wiele lepiej wyglądał i bardzo poprawił by przejrzystość.
- tło graficzne w kolumnach z nazwami i opisami działów
- ikonki pod postami: profil, pw ,gg, email itp.
- przyciski odpowiedz i nowy temat
- wszechobecne czerwony obramówki (przyciski wyślij, podgląd itp)
Podoba mi się jedynie tło forum.
Ogólnie nowy styl mi się w ogóle nie podoba. Wg. mnie za dużo wszędzie czerwonego przez co wygląda jak choinka. Forum powinno być proste, bo na nim najważniejsza jest treść.
Nie podoba mi się:
- menu - tło podświetlenia po najechaniu myszą.
- nazwy działów - za dużo czerwieni wg. mnie biały by wiele lepiej wyglądał i bardzo poprawił by przejrzystość.
- tło graficzne w kolumnach z nazwami i opisami działów
- ikonki pod postami: profil, pw ,gg, email itp.
- przyciski odpowiedz i nowy temat
- wszechobecne czerwony obramówki (przyciski wyślij, podgląd itp)
Podoba mi się jedynie tło forum.
Ogólnie nowy styl mi się w ogóle nie podoba. Wg. mnie za dużo wszędzie czerwonego przez co wygląda jak choinka. Forum powinno być proste, bo na nim najważniejsza jest treść.
Ostatnio zmieniony 17 paź 2009, 22:33 przez Dann, łącznie zmieniany 1 raz.
Miałam dokładnie to samo, najpierw szok,że coś się stało, a później miłe zaskoczenie <ok>monkahead pisze:Odpalam linka z ulubionych jak co wieczor i ... :shock: ...
Jakie śliczne, mnie się podoba! Może dlatego że przyzwyczailiśmy się do starego wyglądu tak w pierwszej chwili nowy wgląd razi, ale jak dla mnie miodzio. Wiele podobnych spotkałam i jakoś nie narzekałam, że coś było nieczytelne. Kwestia przyzwyczajenia.
Doc - szacuneczek!
Na prawdę to wszystko super wygląda i jak Doc wspomniałeś pasuje do "naszej" stylistyki. I wielkie ukłony w stronę modyfikacji bo faktycznie forum ma zasięg duży bo większość wyszukiwarek po wpisaniu odpowiedniej frazy z problemem pokazuje nasze forum(wiem o tym że tez ludzie z po za forum z tego korzystają bo znam kilka takich osób). Jestem jeszcze raz pozytywnie zachwycony :mrgreen: :lol: