A były kontrolki od świateł na czerwonym tle ?? Może o zielony chodzi ??Labiel pisze:kontrolke świateł drogowych na czerwonym tyle
[80 b4] Kontrolka swiateł mijania
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Na zielonym tyle to były, chyba w wersjach Włoskich o ile się nie mylę. O tych na czerwonym tyle to faktycznie nigdy nie słyszałem, ale miałem nadzieje że ktoś zna jakiś sposób na wyrzeźbienie czegoś takiego.
Mając taką kontrolkę już nigdy nie zapomniałbym włączyć światłem, bo świeciłaby się w przypadku ich nie włączenia.
Mając taką kontrolkę już nigdy nie zapomniałbym włączyć światłem, bo świeciłaby się w przypadku ich nie włączenia.
To jest bardzo dobry pomysł, układ też nie będzie za skomplikowany do zmontowania.Labiel pisze:Mając taką kontrolkę już nigdy nie zapomniałbym włączyć światłem, bo świeciłaby się w przypadku ich nie włączenia.
Pewnie dało by się wydrukować na folli cos takiego ale niewiem jaki były by koszty. na pewno dla 1 kontrolki nie opłacało by sie togo zamawiać. Ale jakby ..... było więcej chętnych to można by sie dowiedzieć, tylko gdzie ....
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- seriouskubus
- Forum Audi 80
Nie świeci, w wersjach z wtryskiem jej tam nie ma.seriouskubus pisze:Ja mam pytanie czy w waszych B3 benzynowych świeci kontrolka "ssanie/świece żarowe" podczas gdy auto chodzi na ssaniu automatycznym, bo nie wiem czy u mnie jest żaróweczka spalona?
Jeżeli się nie mylę to kontrolka kierunkowskazów sygnalizuje ich pracę po podpięciu haka holowniczego.seriouskubus pisze:po co jest kontrolka kierunkowskazów na środkowej konsoli i czy ona komuś działa?
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Jakoś mam wersje na wtrysku i ta kontrolka u mnie jest choć nie jest używana.Mobilek pisze:Nie świeci, w wersjach z wtryskiem jej tam nie ma.
Jeżeli się nie mylę to kontrolka kierunkowskazów sygnalizuje ich pracę po podpięciu haka holowniczego.[/quote]seriouskubus pisze:po co jest kontrolka kierunkowskazów na środkowej konsoli i czy ona komuś działa?
Ja posiadam hak jedynie nie oryginalny i czy mógłbym tą kontrolkę do tego wykorzystać ?? Chodzi mi o to, że jak mam podłączona przyczepkę to jak włęcze kierunkowskazy to ta kontrolka będzie migać razem z tą strzałką kierunków. Czy jest możliwe zrobienie takiego czegoś prostym sposobem ??
- Audi Sport
- Forum Audi 80