Mam problem następujący:
W lewym lusterku (elektryczne sterowanie) jest jakby luz. chodzi mi o całe lusterko a nie o sam wkład (proszę nie mylić ze szkłem -wkładem)
poprostu ono całe "lata" w miejscu tj. "do składania"
to się jakoś reguluje? coś się poluzowało? - czasem potrzebuje go złożyć - rzadko to robię, ale teraz boje się czepić - żeby nie urwać - takie wrażenie
natomiast prawe jest jak nowe działa - gość ciężko - i wydaje mi się że tak powinno być
proszę o radę
[B4 1.9 TDI ] Latające lusterno - luzy ?
- hackthemilk
- Forum Audi 80
- percevalle
- Audi 80 Klub
- hackthemilk
- Forum Audi 80
- hackthemilk
- Forum Audi 80
- hackthemilk
- Forum Audi 80
mam Elektryczne aArczizioom pisze:Jeśli lata ci szkoło to przy regulacji manualnej, zdejmujesz ten cypelek i widzisz 4 śruby trzeba je dokręcić tylko że po przekątnej i jedna w prawo a druga w lewo aż do momentu poruszenia się lusterka.
lata całe lusterko ta cześć powyżej podstawy (ta cześć co sie składa) - całość nie szkło w środku
odkręciłem je (z karoserii) lookałem nic chyba nie da się zrobić :cry:
Jak je wyjąłem z pod spodu sądziłem ze znajde cos do dokrecenia - niestety kicha
a może w środku po zdjęciu szkła w środku coś bedzie? <osohozi>
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Wydaje mi się, że niestety nic z tym nie zrobisz. Połączenie lusterka z jego podstawą, jest zaprasowane w fazie jego produkcji i niema tam dostatecznej ilości miejsca jak i możliwości by coś tam podziałać. Próbowałem rozłączyć to połączenie kiedy lakierowałem lusterka, ale się poddałem.hackthemilk pisze:może w środku po zdjęciu szkła w środku coś bedzie?
Moja rada - poszukaj innego, sprawnego lusterka.
- hackthemilk
- Forum Audi 80