Pytania, terminy, wpłaty, kiedy wysyłka - RAMKI 3D
Cierpliwie czekam. Ale jakby co, to do tej pory do mnie nie doszła.
Na drugi raz zgłoszę się na ochotnika do pomocy. Do Warszawy mam niedaleko, odciążę odrobinę DOC-a, przyspieszę choć trochę wysyłki i może jakiś honorowy tytuł dostanę
) Przynajmniej punkt..
Za późno wpadłem na to, ale może innym razem się uda. Mała pakowalnia, dwie-trzy osoby do pomocy i wysyłka całości w parę dni. Chyba że to już testowaliście i nie wyszło.
Na drugi raz zgłoszę się na ochotnika do pomocy. Do Warszawy mam niedaleko, odciążę odrobinę DOC-a, przyspieszę choć trochę wysyłki i może jakiś honorowy tytuł dostanę
Za późno wpadłem na to, ale może innym razem się uda. Mała pakowalnia, dwie-trzy osoby do pomocy i wysyłka całości w parę dni. Chyba że to już testowaliście i nie wyszło.
Pomoc DOc'owi na pewno by się przydaławlodo pisze:Na drugi raz zgłoszę się na ochotnika do pomocy
Czekam na moją paczuszkę.Doc pisze:uż końcówka. Ostatnie kilka paczek. Wyślę pojutrze.
Rozumie się samo przez się. Widziałem raz na poczcie kobietę z 2 dziećmi, mężem i mnóstwem paczek, chyba na allegro. Zajmowali 3 okienka, masakra.Doc pisze:Narobiłem się przy tym od cholery. Z wlepkami nie ma problemu, rach ciach do koperty i gotowe, a tu pakowanie, wypelnianie, zaklejanie, ciężko wziąć więcej niz 10 sztuk na raz itd.
Ja zamówiłem ramki, jeszcze ich nie mam ale jak dojdą to możemy dobić transakcji, bo sprzedaje swoje Audi 8o, z tym że podkreślam jako pierwszy chęć nabycia ramek wykazał kolega Tomiko9, więc ma pierwszeństwo, ale będę informował jak już będę miał te ramki. <ok>jugo007 pisze:Witam wszystkich klubowiczów nie załapałem się na ramki i mam pytanie moze ktoś kupił więcej lub komuś została z powodu innej tablicy tylnej chętnie odkupie
nie chciałbym tu rozwijać tematu, ale pokombinowałbym nad ciekawszym, klubowym gadżetem. Zapalniczki, kubki czapeczki wszyscy robią, można zamówić sobie indywidualnie z własnym zdjęciem
) Skórzane paski do spodni z wytłoczonym logo są bardziej oryginalnym (i droższym) dodatkiem, ew. etui na klucze. Ale to Doc po zasłużonym odpoczynku i urlopie poświęconym rodzinie może zorganizować referendum celem zbadania opinii publicznej społeczności Audi
)