Mam pomysł co brak na naszej stronce.
Mam pomysł co brak na naszej stronce.
Witam.
Więc tak:
Po pierwsze stworzyć jakąś liste na której można by zobaczyć gdzie w nieznanym terenie można zatankować dobre paliwko czy LPG.Po prostu, wszyscy wiemy że są dobre stacje i złe.Nikt z nas nie chce się naciąć.Coś dobrego tanio i smacznie zjeść też niekiedy trzeba,Baza noclegów, gdzie miło, tanio, fajnie i życzliwie.
Wiadomo, podróżować fajna rzecz, ale dobrze by było wiedzieć takie sprawy coś móc więcej zaplanować.Również niech chętni będą mogli się zapisać, przynajmniej z numerem telefonu.Wiadomo, są wśród nas tacy którzy dużo podróżują a ich B3albinki dla przykładu mają te swe latka.Fajnie by było w razie czego móc gdzieś sie zwrócić o pomoc.Lista dobrych warsztatów też by się przydała.
Dadu
Więc tak:
Po pierwsze stworzyć jakąś liste na której można by zobaczyć gdzie w nieznanym terenie można zatankować dobre paliwko czy LPG.Po prostu, wszyscy wiemy że są dobre stacje i złe.Nikt z nas nie chce się naciąć.Coś dobrego tanio i smacznie zjeść też niekiedy trzeba,Baza noclegów, gdzie miło, tanio, fajnie i życzliwie.
Wiadomo, podróżować fajna rzecz, ale dobrze by było wiedzieć takie sprawy coś móc więcej zaplanować.Również niech chętni będą mogli się zapisać, przynajmniej z numerem telefonu.Wiadomo, są wśród nas tacy którzy dużo podróżują a ich B3albinki dla przykładu mają te swe latka.Fajnie by było w razie czego móc gdzieś sie zwrócić o pomoc.Lista dobrych warsztatów też by się przydała.
Dadu
Podzielone na województwo lista + wyszukiwarka miejscowościOGr pisze:Lista serwisów byłaby super, ale musiałoby to być zrobione z głową. Zaprojektowane tak aby to miało ręce i nogiI na pewno nie w postaci forum bo przeszukiwanie tego będzie za długie. Mogę to zrobić jednak muszę mieć trochę czasu.
Macie jakieś propozycje co mogłoby tam się znaleźć ?
1.Stacje Paliw
2.Warsztaty
3.Noclegi (normalne + pola namiotowe+kwatery prywatne)
4.Miejsca gdzie można normalnie zjeść
Tutaj juz mamy całą liste zarejestrowanych użytkowników, dodał bym jeszcze miejsce do opisania coś o sobie,i czy można w razie potrzeby zwrócic się o pomoc i w jakim zakresie.
Pozatym jeżeli regiony się zorganizują, jak to widze po grupie Lubelskiej to będzie pięknie.
pozdrawiam
Dadu
Stacje paliw też chcesz w to pakować ? Może najpierw zróbmy warsztaty albo miejsca noclegowe (to chyba będzie teraz na czasie
)
Jeżeli chcesz to:
1.Stacje Paliw
2.Warsztaty
to to trochę będzie kosztowało mojego czasu, który raczej chciałbym wynagrodzenie
Według tego co piszesz to nie będzie tak mało roboty
Samych serwisów będzie w cholerę jeżeli chciałoby mi się to zrobić porządnie 
TRZEBABY WYKUPIĆ JAKĄŚ DOMENĘ
MA KTOŚ JAKIŚ POMYSŁ ?
Jeżeli chcesz to:
1.Stacje Paliw
2.Warsztaty
to to trochę będzie kosztowało mojego czasu, który raczej chciałbym wynagrodzenie
TRZEBABY WYKUPIĆ JAKĄŚ DOMENĘ
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Jeśli ktoś to opracuje ładnie z całą pewnością umieścimy na www.centrum.audi80.pl
WSTĘPNE ELEMENTY DANYCH:
- nazwa zakładu,
- kraj,
- województwo,
- specjalności warsztatu (lakiernik, podwozie, blacharz, elektryka, silniki benzynowe, silniki diesla, serwis ogumienia, diagnostyka, co jeszcze?)
- kod pocztowy,
- miasto,
- dzielnica,
- ulica,
- numer lokalu,
- telefon stacjonarny,
- fax,
- telefon komórkowy,
- strona WWW,
- @-mail,
- GG,
- tlen,
- skape,
- akceptowane formy płatności (gotówka, przelew, karta kredytowa)
- opinie o zakładzie (miła/niemiła obsługa, sumienna/niesumienna praca, tanie/drogie naprawy)
- opis zakładu + przykładowe ceny (nie wiem czy tego nie zrobić na wzór ceno, – możnaby wyszukać najtańszego warsztatu, który robi to sumiennie)
- ocena użytkowników na bazie gwiazdek (1-10) – tutaj zamiast gwiazdek można użyć felg,
- niestety mapy danego warsztatu albo trasy od nas do Warsztatu nie zrobimy, musielibyśmy mieć mapę całej polski w postaci bazy danych i system do tego (byłoby fajne, ale czasochłonne). Ewentualnie musiałaby być osoba, która będzie ręcznie przygotowywać mapkę i wrzucać na serwer.
- komentarze użytkowników do danego serwisu.
Coś jeszcze można dorzucić czy starczy ?
- nazwa zakładu,
- kraj,
- województwo,
- specjalności warsztatu (lakiernik, podwozie, blacharz, elektryka, silniki benzynowe, silniki diesla, serwis ogumienia, diagnostyka, co jeszcze?)
- kod pocztowy,
- miasto,
- dzielnica,
- ulica,
- numer lokalu,
- telefon stacjonarny,
- fax,
- telefon komórkowy,
- strona WWW,
- @-mail,
- GG,
- tlen,
- skape,
- akceptowane formy płatności (gotówka, przelew, karta kredytowa)
- opinie o zakładzie (miła/niemiła obsługa, sumienna/niesumienna praca, tanie/drogie naprawy)
- opis zakładu + przykładowe ceny (nie wiem czy tego nie zrobić na wzór ceno, – możnaby wyszukać najtańszego warsztatu, który robi to sumiennie)
- ocena użytkowników na bazie gwiazdek (1-10) – tutaj zamiast gwiazdek można użyć felg,
- niestety mapy danego warsztatu albo trasy od nas do Warsztatu nie zrobimy, musielibyśmy mieć mapę całej polski w postaci bazy danych i system do tego (byłoby fajne, ale czasochłonne). Ewentualnie musiałaby być osoba, która będzie ręcznie przygotowywać mapkę i wrzucać na serwer.
- komentarze użytkowników do danego serwisu.
Coś jeszcze można dorzucić czy starczy ?
mam taka propozycje otoz moze mozna by bylo poprosic osoby z roznych miast o dostarczenie informacji o warsztatach i ich opiniach (bo oni beda wiedzieli chyba najlepiej gdzie w ich miescie lub regionie znajduje sie dobry warsztat, zeby nie trafic na jakis lipny). bo szukac warsztatow w calej polsce to troche czasu zajmie bo duzo ich jest. ja moglbym opisac warsztaty w koninie.
czekam na wasza odpowiedz i co o tym sadzicie
POZDRO
czekam na wasza odpowiedz i co o tym sadzicie
POZDRO