[B3 2.0E 3A] Dziura zamiast progu
-
- Forum Audi 80
[B3 2.0E 3A] Dziura zamiast progu
Witam, czy ktos by mógł mi doradzić jak naprawić tą szkodę .
Otóż od strony kierowcy z przodu wogóle nie ma progu, zakryte jest to lista przyprogową .
Wkurza mnie to ponieważ dotknie się tego i widać wgniatanie, zaglądałem pod listwe i stwierdzam ze nie wygląda to za dobrze :cry: . Co propnujecie ? oczywiscie najmniejszym kosztem bo juz sporo w niego włożyłem $$ .
Z góry dzieeki.
Ps. skończe prace nad Niunią to wrzuce zdjęcia <ok>
Otóż od strony kierowcy z przodu wogóle nie ma progu, zakryte jest to lista przyprogową .
Wkurza mnie to ponieważ dotknie się tego i widać wgniatanie, zaglądałem pod listwe i stwierdzam ze nie wygląda to za dobrze :cry: . Co propnujecie ? oczywiscie najmniejszym kosztem bo juz sporo w niego włożyłem $$ .
Z góry dzieeki.
Ps. skończe prace nad Niunią to wrzuce zdjęcia <ok>
Ostatnio zmieniony 04 lis 2009, 23:18 przez katmorderca, łącznie zmieniany 3 razy.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Sory ale niestety nie miałem czasu zrobić zdjęc , także obadałem sprawe do końca i bede przyspawywał blache na ten niby próg skończe wszystkie plany związane z tą Audi i wystawie zdjęcia na światło dzienne w planach na najbliższy czas do wymiany mam:
- Ślizgi fotela.
- Wieszaki tłumika środkowego
- zmiana materiału podsufitki
- Wymiana drążków kierowniczych
- sworzeń dolny
- i zmiana materiału tylnej kanapy a także wyciszenie drzwi
- wypolerowanie lewych tylnych drzwi
i być może zmiane tarczy na białe i podświetlenie Zegarów na czerwony bądź też na niebieski
- Ślizgi fotela.
- Wieszaki tłumika środkowego
- zmiana materiału podsufitki
- Wymiana drążków kierowniczych
- sworzeń dolny
- i zmiana materiału tylnej kanapy a także wyciszenie drzwi
- wypolerowanie lewych tylnych drzwi
i być może zmiane tarczy na białe i podświetlenie Zegarów na czerwony bądź też na niebieski
witam niewymieniaj tylko tego kawałka co zjadły go korniki bo łatanie nic tu nieda jak juz to wymiana całego progu zewnecznego i sprawdz próg wewneczny bo tez moze go łapac i tez bedzie do wymiany ,noi druga sprawa to czy bedziesz miał do czego go spawac czy niebedziesz musiał sztukowac powodzonka zycze, troszke tych progow sie nawymieniałem i wiem co to za meka jak niema do czego spawac :mrgreen: :mrgreen: