[Warszawa] NIEDZIELA 08.11.09 - Fort Wola
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
i ja dziekuje Panstwu za liczne przybycie, szczegolny szacun dla wszystkich ktorzy mieli daleko <ok>
kilka migawek mojego autorstwa:
nastepnym razem przypomnijcie mi ze mam zrobic grupowe zdjecie wszystkich uczestnikow - w koncu same auta na spot nie przyjezdzaja... :mrgreen:
do nastepnego Mili Panstwo, dodatkowo niezmiennie zapraszam Was na cotygodniowe spoty AKP w Warszawie - zbieramy sie w kazda srode o godz 1900 czasu lokalnego na parkingu pod Biblioteka Narodowa (Niepodleglosci 213)
pozdroszacun
kilka migawek mojego autorstwa:
nastepnym razem przypomnijcie mi ze mam zrobic grupowe zdjecie wszystkich uczestnikow - w koncu same auta na spot nie przyjezdzaja... :mrgreen:
do nastepnego Mili Panstwo, dodatkowo niezmiennie zapraszam Was na cotygodniowe spoty AKP w Warszawie - zbieramy sie w kazda srode o godz 1900 czasu lokalnego na parkingu pod Biblioteka Narodowa (Niepodleglosci 213)
pozdroszacun
- kolodzieju
- Forum Audi 80
Dużo ludzi było pierwszy raz to tak zawsze, za każdym następnym spotem jest lepiej. Stali bywalcy już się dobrze znają myśle.kolodzieju pisze: mnie wydaje sie, ze troche dretwo bylo.. tak troche...
deejay jak święto jest to AKP działa? Tj. chodzi mi o to czy 11.11 będzie ktoś? Fotki niezłe wyszły, choć na następne spoty trzeba wybierać garaże lepiej oświetlone
- kolodzieju
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
dobrze poganiac to dopiero beda, teraz jest tragedia z zalamka a przy zimnym silniku filtr powietrza na wolnych obrotach bebni o maske jakby chcial wysiadacjoker9-89 pisze:deejay.ftb dobrze ci poganiają te twoje żrebaki jeszcze <ok>
Olszak pisze:Ładne fotki postrzelałeś
dziekowac, dziekowac <ok>, jeszcze nie jest to co bym chcial bo przede mna jeszcze mnostwo nauki a i sprzet mam totalnie amatorski. nie traccie ducha jednakowoz... <ptryk>Słonik pisze:A fotki wyszly fajowo nie ma to tamto
kolodzieju, nastepnym razem wbijamy do Ciebie na dzialke i <wodka> <pijak> <pijaczek>kolodzieju pisze:heh... szkoda ze jak spot samochodowy to pic nie mozna ;/ mnie wydaje sie, ze troche dretwo bylo.. tak troche...
masochista...? :mrgreen:Shutter pisze:albo na świerzym powietrzu jakis teren
poruszylem ten temat na watku stolecznym, zobaczymy jaki bedzie odzew - sledz watekkacper85 pisze:jak święto jest to AKP działa? Tj. chodzi mi o to czy 11.11 będzie ktoś?