[1,9 TDI] nakrętka od Osłony tdi na silniku
-
- Forum Audi 80
[1,9 TDI] nakrętka od Osłony tdi na silniku
Drodzy koledzy mam takie małe pytanie w czoraj przy zmiane swiec żarowych spadła mi nakrętka a raczej śrubka od odsłony plastikowej TDI Pomiędzy Silnik a osłone rozrzadu pocztkowo ja widziałem i nawet wyciagałem ale wzieła ze sopreżynowała i uciekła nigdzie ja nie widziałem scholowąłem samochód do warsztatu i to samo mechanik powiedział ze nigdzie jej nie ma wiec nasuwa mi sie pytanie czy owa śrubka może wpaść w koło albo w pasek od rozrzadu i wszystko rozwalic ? i czy obudowa rozadu od strony silnika dobrze hroni same rolki i pasek pomóżcie mi bardzo prosze w tym momęcie jeżdze samochodem i nic nie słychac aby sie działo
Ostatnio zmieniony 09 lis 2009, 16:52 przez Kamilek0909, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- Forum Audi 80
Kolego na osłonie jej nie było mechanik tez jej nie widzial nigdzie tak że nie wiem dzisiaj zrobiłem 250km i nic sie nie działo mam nadzieje że dalej nic sie nie bedzie działo dzieki za rade:)Niki20 pisze:Na początek popraw temat na regulaminowy bo poleci do kosza. Co do tej śrubki to nie wydaje mi się by mogła tam wpaść bo osłona przed tym zabezpiecza. Najprawdopodobniej spadła na ziemię, albo na osłonę pod silnikiem jeżeli ją masz... :->