[ALL] Spryskiwacze szyby z efektem mgły
Re: [ALL] Spryskiwacze szyby z efektem mgły
Mam w passacie B5 takie spryskiwacze i przy 200km/h na autobanie świetnie sie sprawują.manq pisze: takie spryskiwacze mgiełkowe są dobre,ale przy większej prędkości rozczarujesz się i założysz ori.
Dużo lepsze działanie jak "sikawki" z B4 gdyby to była prosta robota już dawno bym wymienił na "mgiełki"
jednak wsadzenie ich jest trudniejsze niz myslalem ale nie niemozliwe jest tez troche za dlugi, urwalek kawalek mocowania, podpilowalem i weszlo tylko na wszelki wypadek, zeby nie odfruna w czasie jazdy dobrze byloby dac troche np silikonu od spodu maski
Mozecie ocenic ich wyglad, dla mnie dyskwalifikuje on te spryskiwacze. A co do efektu to jest on naprawde fajny, sprysk ten psika poziomym paskiem plynu i w miare wzrostu cisnienia psika coraz wyrzej powodujac iz cala szyba jest pokryta plynem. w czasie jazdy nie probowalem bo wstyd mi z nimi gdzies jezdzic hehehehehe
Mozecie ocenic ich wyglad, dla mnie dyskwalifikuje on te spryskiwacze. A co do efektu to jest on naprawde fajny, sprysk ten psika poziomym paskiem plynu i w miare wzrostu cisnienia psika coraz wyrzej powodujac iz cala szyba jest pokryta plynem. w czasie jazdy nie probowalem bo wstyd mi z nimi gdzies jezdzic hehehehehe
A te by pasowały :?: http://www.allegro.pl/item786682781_ory ... tavia.html i czy są mgłowe :?: <myśli>