Cześć
Mam problem tzn nie mam ramki lusterka lewego i wiadome jak to wygląda macie jakieś propozycje jak to zrobić by w miarę wyglądało np jakoś zasłonić? W sklepach nie ma samych ramek a na złomach też nie mogę spotkać. I drugie pytanie odnośnie prawego lusterka mam na nim takie jakby rdzawe plamy i nie mogę niczym zmyć co radzicie?
[80 B3 JV 1.8 90 KM] Problem lusterka
[80 B3 JV 1.8 90 KM] Problem lusterka
Ostatnio zmieniony 29 sty 2013, 11:27 przez Soniak87, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: [80 B3 PM 1.8 90 KM] Problem lustarka
Soniak87 pisze:Cześć
Mam problem tzn nie mam ramki lusterka lewego i wiadome jak to wygląda macie jakieś propozycje jak to zrobić by w miarę wyglądało np jakoś zasłonić? W sklepach nie ma samych ramek a na złomach też nie mogę spotkać. I drugie pytanie odnośnie prawego lusterka mam na nim takie jakby rdzawe plamy i nie mogę niczym zmyć co radzicie?
Co do drugiego pytania,to nowy wkład musisz kupić (ja za takie lustereczko płaciłem 11pln-ów),a w pierwszym pytaniu chodzi Ci o tą końcową ramkę? (po bokach szkiełka)?
Rafał-mi samo odpadło szkiełko podczas zamykania drzwi,więc zwyczajnie przeczyściłem to ,,kółeczko w środku'' i nakleiłem nowy wkład,z tyłu ma naklejkę Ty weź swoje i delikatnie podważ boczki śrubokrętem,to się odklei,a co do ramki to się nie poddawaj i gdzieś na szrocie znajdziesz lusterko na pewnoSoniak87 pisze:Dzięki to kupie szkiełko a jak je założyć będę się martwił potem. Tak sama ramka po bokach szkiełka. Nie cała obudowa sama ramka.