upss pomyłka. Sorry Duo <ok>Ezumaru pisze:Duo ma granatowe toczydło
[All] Czy ten lakier jest oryginalny
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Widziałem już taką zieloną u siebie kiedyś. Ale to chyba z raz. Z takich nietypowych kolorów spotkałem też w Olsztynie taką jak kolega posiada srebrno-błękitną (osobiście uważam za jeden z ładniejszych kolorów B4-wygląda trochę jak lakier perłowy) oraz żółty kanarkowy jak kolega Krystian miał swoją B4 (AudiA6) - tylko avancika, koło mnie nawet parkuje.
Audi wypuściło też serię B4 w kolorze zielony jasnym - a'la Kawasaki Ninja - To chyba o ten zielony miętowy Wam chodziło. Widziałem już 2 razy takiego sedanika (pod Elblągiem i w Olsztynie).
Compi też wyszło chyba w 3 kolorach - Czarna Perła, Czerwień oraz Srebro.
Zwykłych B4 czarnych, bordowych i butelkowych zielonych też jest na pęczki.
PS. Numer lakieru jest tak jak kolega pisze na tabliczce w zagłębieniu w bagażniku na koło zapasowe (lub jak ktoś ma na butlę gazu na ściance od strony tylnej auta) - przynajmniej w B4.
Audi wypuściło też serię B4 w kolorze zielony jasnym - a'la Kawasaki Ninja - To chyba o ten zielony miętowy Wam chodziło. Widziałem już 2 razy takiego sedanika (pod Elblągiem i w Olsztynie).
PS. Numer lakieru jest tak jak kolega pisze na tabliczce w zagłębieniu w bagażniku na koło zapasowe (lub jak ktoś ma na butlę gazu na ściance od strony tylnej auta) - przynajmniej w B4.
Czarny kolor w competition to nie jest perła. Zwykła czarna baza. To samo tyczy się srebrnego. Jednak mają jakieś domieszki te kolory perły, gdyż w słońcu bardzo się mienią.sp.olsztyn pisze:Widziałem już taką zieloną u siebie kiedyś. Ale to chyba z raz. Z takich nietypowych kolorów spotkałem też w Olsztynie taką jak kolega posiada srebrno-błękitną (osobiście uważam za jeden z ładniejszych kolorów B4-wygląda trochę jak lakier perłowy) oraz żółty kanarkowy jak kolega Krystian miał swoją B4 (AudiA6) - tylko avancika, koło mnie nawet parkuje.
- radek kocio
- Forum Audi 80
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
U mnie jest LY7T. Jak jedziesz do sklepu po lakier to podajesz im numer i najczęściej jakiś element chcą (ode mnie wzięli klapkę wlewu) dla porównania jak będą mieszankę robić.combo21 pisze:kolego a jaki Ty masz oznaczenie lakieru?
[ Dodano: 2009-11-30, 18:38 ]
Możliwe. Pisałem z pamięci. W centrum audi jest wszystko opisane. Sorki jak wprowadziłem kogoś w błąd.gornik pisze:Czarny kolor w competition to nie jest perła.
Pozdrawiam.
Dołączę się do pytania mojego przedmówcy, czy to jest ori kolor http://img718.imageshack.us/img718/8638/20100227001.jpg jeśli tak to jaki ma kod ??