[audi 80 b3 1.8 RU LPG] problem z gaźnikiem Keihin
W sumie ja wymienialem rozrzad,ale przed wymiana byl ten sam problem na benzynie,sprawdzalem zaplon na przyrzadzie i wskazywal poprawne ustawienie,czekam na odp kolegi Bartiss co bylo jak zdjal mikser czy cos sie zmienilo?!A i przy okazji widze ze kolega ma taki sam silniczek jak w mojej NE czyli gazniczek(keihin).pozdr
Niestety kolego dzisiaj pogoda mi nie pozwoliła na zdjęcie mikserka bo strasznie w stolicy padało cały dzień. Ale jutro na pewno wieczorkiem będę w domu i w garażu to sprawdzę i w piątek maksymalnie dam odpowiedź co z tym mikserkiem. :->piekarelk pisze:W sumie ja wymienialem rozrzad,ale przed wymiana byl ten sam problem na benzynie,sprawdzalem zaplon na przyrzadzie i wskazywal poprawne ustawienie,czekam na odp kolegi Bartiss co bylo jak zdjal mikser czy cos sie zmienilo?!A i przy okazji widze ze kolega ma taki sam silniczek jak w mojej NE czyli gazniczek(keihin).pozdr
[ Dodano: 2009-11-13, 10:24 ]
marcin2618 pisze:wszystko bylo winą cofnietego ustawienia zaplonu kost naprawy minimalny a auto smiga jak nowe pali laka itd itp
U mnie to nie wypali bo w tamtym roku przerzucałem silnik i zapłon mam ustawiony dobrze bo jeszcze poprawiałem :roll:
PS.sprawdzcie tylko podstawy gaznikow
czemu mamy sie dokładniej w podstawie przyjrzeć?
:?: 8-)
-
- Forum Audi 80
marcin2618 pisze:CzescBartiss pisze:czemu mamy sie dokładniej w podstawie przyjrzeć?
:?: 8-)
Dlatego ze , tam jest podztawka l alu s oringiem uszczelniajacym orginalne byly wytrzymale ale te dostepne na rynku tak dobre nie soa i jak sie guma zlassuje to powietrze lewe lapie
aaa o to kolego chodzi, to akurat kontroluję co jakiś czas, bo już dwa razy mi poleciała tak guma w ciągu 5 lat