[80 B4 AAZ] Jak u Was w AAZ wygląda 0-100 km/h?
Co do pina to zapraszam na gg ,co by nie robić off top ,a co do ciągnięcia na max na 1,2,3 to nie próbowałem bo mi motorowni szkoda tak wysoko ciągnąć...no i sprzęgło mi już mówi pa pa wiec go trochę oszczędzam ,wymiana na wiosnę . W sumie to uslizgło się kilka razy na piątym biegu (pin robi swoje )ale najbardziej wk.......jest telepanie przy ruszaniu i nie jest to na 100%wina poduszek
Ostatnio zmieniony 11 lis 2009, 19:21 przez muniorek, łącznie zmieniany 1 raz.
Vision, tylko pin .Cisnienia nie zwiększałem dawki również bo i tak nie pali mało (ok.7,5l miasto) ,a co do tych 15 sek to piszę ok.bo dokładnie nie mierzyłem...nie bardzo rozumiem o co ci chodzi ,chyba nie chcesz powiedzieć że po wymianie tylko pina ,bez kręcenia dawką i cisnieniem turbiny nie ma efektu... :shock:
... U mnie jest około 10 do setki dymu za mną masa jak od parowozumuniorek pisze:Vision, tylko pin .Cisnienia nie zwiększałem dawki również bo i tak nie pali mało (ok.7,5l miasto) ,a co do tych 15 sek to piszę ok.bo dokładnie nie mierzyłem
Ale nie jedna A4 90 AFN się już zdziwiła :mrgreen: Szału nadal nie robi dlatego trzeba kręcić dalej
Ale faktycznie trochę mógł mi również mniej palić :roll:
no właśnie tego dymu też chciałem uniknąć wiec dawką nie kręciłem ,w sumie to dymi mi tylko przy rozpedzaniu ale nie więcej niż powinien,wrzucę pużniej filmik jak się rozpędza bo gdzieś powinienem mieć...no i jest filmik, szału nie ma i niestety koło 90 km musiałem na chwilę przestać cisnąć gaz bo mi się prosta droga skończyła szkoda że nie nagrałem jak było przed zmianą boost pina było by widać jaka różnicagrinch pisze:U mnie jest około 10 do setki dymu za mną masa jak od parowozu
- hudy
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
koledzy chyba temat troszkę zszedł na inny tor co do problemu kolegi to najpierw radził bym porządnie docisnąć pedał gazu i sprawdzić jeszcze raz bo tak mi się wydaje że kolega jedzie zbyt łagodnie jak na taki teścik.co do katalizatora to musiał by mieć pięknie zasyfiony by mu tak zmalało samochód... jak pokazujecie filmiki to ja pokażę też swój tylko że silniczek 1Z ale bez żadnych modyfikacji po prostu seria na Boschu z katalizatorem itd.u mnie wyszło 10s więc jak tak patrzę na różne modyfikacje które koledzy wprowadzają które kosztują po pareset zł a dają powiedzmy 1 lub 2 sekundy lepszy wynik to trochę sie dziwię...
- hudy
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
no co ty.kupiłem samochód 4 lata temu i od tej pory nic w nim nie grzebałem jeśli chodzi o jakieś modyfikacje... jedyną rzecz jaką zrobiłem która mogła by mieć wpływ na moc to wyczyściłem kolektor ssący <ok> a w Niemczech jeździła tym samochodem jakaś kobieta a później starszy gość więc wątpię by wprowadzali jakieś modyfikacje <ok>
bajki to na dobranoc trzeba by założyć temat z filmami jak auta chodząhudy pisze:no co ty.kupiłem samochód 4 lata temu i od tej pory nic w nim nie grzebałem jeśli chodzi o jakieś modyfikacje... jedyną rzecz jaką zrobiłem która mogła by mieć wpływ na moc to wyczyściłem kolektor ssący <ok> a w Niemczech jeździła tym samochodem jakaś kobieta a później starszy gość więc wątpię by wprowadzali jakieś modyfikacje <ok>