Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[80 B4 AAZ] Jak u Was w AAZ wygląda 0-100 km/h?

Awatar użytkownika
raaaf82
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: raaaf82 » 14 lis 2009, 18:24

Łukasz przy testach od 0-100 to powinno mierzyć się gdy samochód nie jest w ruchu tylko stoi w miejscu ,a u Ciebie samochód delikatnie jechał,także test mało wiarygodny.Na dodatek było raczej 11 s.Najwięcej czsu traci się na wprowadzenie 1300kg w ruch,także nakręć jakiś nowy filmik.U mnie niestety fabryczne 14 s do setki :-(

Awatar użytkownika
hudy
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Robert
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 ABT
Kontakt:

Post autor: hudy » 14 lis 2009, 18:30

wiesz samochód był w ruchu ale nie jechał na wprost tylko wyjeżdżałem z podjazdu w prawo i zjeżdżałem z małego krawężnika więc można powiedzieć że prawie w ogóle nie miał prędkości... powiem wam szczerze że wasze wypowiedzi mnie trochę zaintrygowały i będę musiał się trochę temu przyjrzeć ale wątpię by jakiś staruszek chciał wprowadzać mody no chyba że wnusio :-P

grinch
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: grinch » 14 lis 2009, 18:44

hudy pisze:wiesz samochód był w ruchu ale nie jechał na wprost tylko wyjeżdżałem z podjazdu w prawo i zjeżdżałem z małego krawężnika więc można powiedzieć że prawie w ogóle nie miał prędkości... powiem wam szczerze że wasze wypowiedzi mnie trochę zaintrygowały i będę musiał się trochę temu przyjrzeć ale wątpię by jakiś staruszek chciał wprowadzać mody no chyba że wnusio :-P
... Mi też tu coś nie pasowało no ale twoje auto twoja sprawa :mrgreen: Nie chcesz nic zdradzic to spadaj :-P <piwo>

Awatar użytkownika
hudy
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: hudy » 14 lis 2009, 18:47

grinch pisze:Nie chcesz nic zdradzic to spadaj :-P
kolego gdybym tylko wiedział co zdradzić to z miłą chęcią bym to zrobił...nawet kiedyś pisałem na forum w temacie dotyczącym modyfikacja jednak finanse nie pozwalały mi nic ulepszyć jak sie dowiedziałem ile to wszytko kosztuje...

grinch
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: grinch » 14 lis 2009, 18:51

hudy pisze:
grinch pisze:Nie chcesz nic zdradzic to spadaj :-P
kolego gdybym tylko wiedział co zdradzić to z miłą chęcią bym to zrobił...nawet kiedyś pisałem na forum w temacie dotyczącym modyfikacja jednak finanse nie pozwalały mi nic ulepszyć jak sie dowiedziałem ile to wszytko kosztuje...
... ja studiuje nic nie robie 24h/d mieszkam z rodzicami bo tak jest najlepiej i jeszcze ojcu furę ulepszam ( a niech ma <mikolaj>) :mrgreen: Trzeba główkować to i kasa się znajdzie <piwo>

... Tylko mam jedną rzecz która mi na to wszystko pozwala :D A mianowicie brak kobiety :-P

Awatar użytkownika
Vision
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: Vision » 14 lis 2009, 18:51

hudy pisze:kolego gdybym tylko wiedział co zdradzić to z miłą chęcią bym to zrobił...nawet kiedyś pisałem na forum w temacie dotyczącym modyfikacja jednak finanse nie pozwalały mi nic ulepszyć jak sie dowiedziałem ile to wszytko kosztuje...
a od dziadków za odry dostałeś bonus :mrgreen:

Awatar użytkownika
hudy
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: hudy » 14 lis 2009, 18:59

grinch pisze:... Tylko mam jedną rzecz która mi na to wszystko pozwala :D A mianowicie brak kobiety :-P
i tu jest pies pogrzebany <ok>

ODPOWIEDZ

Wróć do „Silniki TD”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl