[80 B4 AAZ] Jak u Was w AAZ wygląda 0-100 km/h?
Łukasz przy testach od 0-100 to powinno mierzyć się gdy samochód nie jest w ruchu tylko stoi w miejscu ,a u Ciebie samochód delikatnie jechał,także test mało wiarygodny.Na dodatek było raczej 11 s.Najwięcej czsu traci się na wprowadzenie 1300kg w ruch,także nakręć jakiś nowy filmik.U mnie niestety fabryczne 14 s do setki
- hudy
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
wiesz samochód był w ruchu ale nie jechał na wprost tylko wyjeżdżałem z podjazdu w prawo i zjeżdżałem z małego krawężnika więc można powiedzieć że prawie w ogóle nie miał prędkości... powiem wam szczerze że wasze wypowiedzi mnie trochę zaintrygowały i będę musiał się trochę temu przyjrzeć ale wątpię by jakiś staruszek chciał wprowadzać mody no chyba że wnusio
... Mi też tu coś nie pasowało no ale twoje auto twoja sprawa :mrgreen: Nie chcesz nic zdradzic to spadajhudy pisze:wiesz samochód był w ruchu ale nie jechał na wprost tylko wyjeżdżałem z podjazdu w prawo i zjeżdżałem z małego krawężnika więc można powiedzieć że prawie w ogóle nie miał prędkości... powiem wam szczerze że wasze wypowiedzi mnie trochę zaintrygowały i będę musiał się trochę temu przyjrzeć ale wątpię by jakiś staruszek chciał wprowadzać mody no chyba że wnusio
... ja studiuje nic nie robie 24h/d mieszkam z rodzicami bo tak jest najlepiej i jeszcze ojcu furę ulepszam ( a niech ma <mikolaj>) :mrgreen: Trzeba główkować to i kasa się znajdziehudy pisze:kolego gdybym tylko wiedział co zdradzić to z miłą chęcią bym to zrobił...nawet kiedyś pisałem na forum w temacie dotyczącym modyfikacja jednak finanse nie pozwalały mi nic ulepszyć jak sie dowiedziałem ile to wszytko kosztuje...grinch pisze:Nie chcesz nic zdradzic to spadaj
... Tylko mam jedną rzecz która mi na to wszystko pozwala A mianowicie brak kobiety