[b4] Dodatkowe zegary w miejsce radia
[b4] Dodatkowe zegary w miejsce radia
koledzy pragnę poznać wasze zdanie, na temat montażu dodatkowych zegarów w miejscu nawiewów nad radiem.Zamiar jest taki aby były one zabudowane tak jak licznik,czyli za szybką.Chcę je tam zamontować bo na dole nie mam miejsca a dostałem za śmieszna pieniądze,także proszę o wypowiedzi bądź inne pomysły.
Ostatnio zmieniony 16 paź 2012, 20:42 przez pawian78, łącznie zmieniany 2 razy.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- shellah
- Forum Audi 80
- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
kupujesz obudowy na allegro i masz w słupku
kolega UFOtm rezał swego czasu coś takiego i na www.rezacze.pl możesz zerknąć.
Jeśli kupiłeś przed liftem tzn te z ramkami aluminiowymi to możesz próbować z wbudowaniem na słupek-większych problemów nie widzę :mrgreen:

kolega UFOtm rezał swego czasu coś takiego i na www.rezacze.pl możesz zerknąć.
Jeśli kupiłeś przed liftem tzn te z ramkami aluminiowymi to możesz próbować z wbudowaniem na słupek-większych problemów nie widzę :mrgreen:
Jeżeli nie w ori miejsce to zdecydowanie drugim najlepszym miejscem byłby właśnie słupekLewix pisze:kupujesz obudowy na allegro i masz w słupku
Co to za włącznik i na co Ci drugi voltomierz ? :roll:Lewix pisze:dodatkowo w miejsce czarnej dziury miałem termometr,dodatkowy włącznik oraz drugi voltomierz
MIODEK, nie słyszałeś o tym wyłączniku? Poczytaj bo warto
http://stuff.swir.us/2008/10/30/mody_969.jpg :mrgreen:
A co do rezania tych zegarów w inne miejsce niż fabryczne to właśnie chyba słupek byłby najlepszym miejscem... Ale każdy ma swoją wizję na wnętrze w swoim audiku :mrgreen: Wiem coś o tym <mikolaj>

A co do rezania tych zegarów w inne miejsce niż fabryczne to właśnie chyba słupek byłby najlepszym miejscem... Ale każdy ma swoją wizję na wnętrze w swoim audiku :mrgreen: Wiem coś o tym <mikolaj>