... heheheh całkiem tematu zszedłem Ale mnie wkur .... <osohozi>AUDI_A6 pisze:Spokój dzieci. Dizle rulez :mrgreen:
... Audi_A6
... Nie ma to jak założyć Ringi na zegary i jeździć serią <lol> <lol> <lol> <lol> <lol>
przepraszam że się wypowiem nie na temat ale to mnie trochę wnerwia kurde co z tego że nie ma Q przecież już było w innych tematach że np w VW nie mają napędu na 4 koła i wyciągają tyle mocy z tych silników, tak samo jak wychodzą inne audi z dużą mocą w ośce i da się jeździć, jeżeli ktoś ma oleju w głowie to i ośką da się poszaleć :roll:Niki20 pisze:grinch, że ktoś zrobił to czy tamto odnośnie wyglądu autka nie znaczy, że nic nie robi i jeździ serią. Nie tylko mechaniczne rzeczy można rezać... Ale moc powyżej 150PS w naszych wózkach bez Q mija się kompletnie z celem... <osohozi>
A choćby nawet to,że opony to co drugi sezon się stopi... Przy takiej mocy to ciężko jest dobrze przyśpieszyć bo koła mielą... :roll: Nie mówiąc już o redukowaniu z 4/3 i gaz w podłogę. Bardzo łatwo znaleźć się w rowie takim sposobem... Wiadomo można jeździć delikatnie, ale kto zwiększa moc do tych przykładowo 150PS żeby jeździć delikatnie... :?: :roll:wujo1 pisze:co z tego że nie ma Q